Ніж SKIF "Рибак"

Код:  260222071
Матеріал клинка

Ніж SKIF "Рибак"

Код:  260222071

Немає в наявності

290

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножі з фіксованим клинком здавна використовуються в багатьох ситуаціях: на риболовлі, полюванні, пікніку, в тривалій подорожі або простий поїздці. Цей важливий інструмент повинен бути надійним, зручним і невибагливим. Серія ножів від компанії Skif цілком відповідають цим критеріям. Матеріали, з яких вони виготовлені, добре себе показали під час експлуатації. До плюсів також можна віднести і демократичну ціну на вироби компанії. В цілому, ми отримали надійний, зручний і недорогий інструмент, який здатний прийти на допомогу в будь-якій ситуації.

Головне в ножі для риболовлі - це зручна рукоять і гострий нержавіючий клинок. Ніж Skif "Рибак" цілком відповідає цим параметрам. Його клинок виготовлений з нержавіючої сталі 8Cr13MoV, яка відмінно протистоїть корозії. Вона добре утримує гостру ріжучу кромку і легко точиться. Довге лезо з витонченим кінчиком легко розрізає і чистить рибу. Потужний клинок не боїться кісток і без проблем справляється з будь важкою роботою. Рукоять ножа SKIF "Рибак" виконана з микарты - легкого і міцного матеріалу, який приємно відчувається і надійно контролюється навіть в мокрій руці. Дуже красива текстура микарты досягається за рахунок її моногослойности. Насічка на обуху підвищує зручність при роботі з ножем. Конструкція фуллтанг забезпечує надійність під час виконання робіт, а разом з великою товщиною обуха такий ніж стає практично неубиваемым. В рукояті присутній отвір під темляк. Поясні піхви виготовлені з шкіри.

Характеристики:

Загальна довжина: 260 мм
Довжина клинка: 135 мм
Товщина леза: 4,5 мм
Матеріал леза: 8Cr13MoV
Вага: 190 г
Рукоять (матеріал): микарта
Піхви (матеріал): шкіра
Країна виробник: Китай

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».