Рюкзак тактичний на одне плече AOKALI Outdoor A38 5L Green

Рюкзак тактичний на одне плече AOKALI Outdoor A38 5L Green

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 522 оцінок )

348

278

Немає в наявності

3

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактна сумка-рюкзак від AOKALI

Рюкзак AOKALI Outdoor A38 – це продумана, високоякісна сумка на одне плече, для повсякденного використання в міських умовах і не тільки. Дорога на роботу або навчання, похід на природу або невелику подорож.
Рюкзак має компактні розміри, але при цьому може вмістити в себе всі щодня необхідні речі: телефон, зарядний пристрій, ключі, документи, гаманець, все це знайде своє місце і при необхідності, при цьому речі будуть в швидкому доступі.
Сумка обладнана одним верхнім відділенням на блискавці, двома фронтальними відділами, однією кишенею на кнопці і одним внутрішньою кишенею для телефону.
Зручний у використанні, він не сковує рухи під час ходьби або бігу. Фурнітура лямки, що дозволяє індивідуально регулювати довжину ременя. При необхідності, ви можете носити рюкзак як на грудях, так і за плечем або просто в руці.
Основний матеріал вироби – «оксфорд». Міцний, надійний матеріал, стійкий до впливу зовнішніх факторів, не вицвітає на сонці і при цьому, легко очищається від забруднень. Водонепроникність тканини та надійні замки-блискавки, захистять цінні речі від попадання зайвої вологи.
Рюкзак AOKALI – міцний і надійний, він стане для вас незамінною річчю в повсякденному житті, і буде вашим постійним супутником як в подорожі, так і в прогулянках по місту.

Характеристики

Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами