Ніж Mora 746 S (MOR-95632)

1 відгук Код:  262799971
Матеріал клинка

Ніж Mora 746 S (MOR-95632)

1 відгук Код:  262799971

Продавець:TI TRAVEL MARKET

4.5/5  ( 228 оцінок )

464

Немає в наявності

19

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальний ніж Моra 746 ідеально підійде для використання в походах, на активному відпочинку, на риболовлі, полюванні, кемпінгу, в гаражі, хоча й позиціонується виробником як будівельний. Ніж добре зберігає заточення навіть після багатьох використань, стійкий до вологості, простий в обслуговуванні.

Клинок ножа Моra 746 Allround пружний і міцний, виготовлений із загартованої холодно-катаної нержавіючої сталі Sandvik 12C27, яка має твердість 57HRC. 

Рукоятка ножа Mora 746 зручна, із додатковим упором, виконана з пресованого пластику. Гумове покриття рукоятки запобігає ковзанню ножа в руці під час роботи з різними матеріалами, в тому числі, з вологими та жирними. Рукоятка чорного кольору, з накладками синього кольору на гарді та наверші. Рукоятка добре витримує ударні навантаження. Гарда надійно захищає пальці під час роботи.

Ножни виготовлені з чорного термопластику, мають кріплення на ремінь. В піхвах передбачений дренажний отвір, завдяки чому їх легко промивати, всередині не накопичується волога.

Характеристики:

  • Тип заточки: прямий, скандинавського типу (plain)
  • Кут заточки: 25 градусів
  • Довжина клинка, мм: 100 мм
  • Товщина клинка, мм: 2 мм
  • Твердість леза: 57-58 HRC

Характеристики

Матеріал клинка
Вага, г
  • 92
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Евгений Беспалько
    Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

    Добрий ніж,універсальний,зручна ручка,гострий як лезо...

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».