Охотничий нож Tanto Cold Steel Kobun 17T

1 отзыв Код:  263111291
Материал клинка

Охотничий нож Tanto Cold Steel Kobun 17T

1 отзыв Код:  263111291

Продавец:М-Торг

4.7/5  ( 411 оценок )

490

Есть в наличии

56

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Характеристики

Материал клинка
Материал рукояти
  • Пластик
Общая длина, мм
  • 250
Вес, г
  • 143
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

  • Володимир Мартиненко
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-Торг

    Непогана репліка як за такі гроші. На клинку заявлена сталь AUS 8A, TA1VAN (мова оригіналу). Зведений в бритву, з коробки гострий. Баланс ножа зміщений в сторону леза і знаходиться за гардою десь на початку ріжучої кромки. Руків'я тонке, але тримати ніж зручно. Хоча при силових роботах без рукавички мабуть наминатиме долоню. Слюсарка майже без огріхів, спуски увігнуті, сходяться, підводи рівні. У темлячний отвір вставлений шматок алюмінієвої трубки з незнятими фасками, то ж легкий напілінг все ж треба провести. Тепер щодо піхов. Піхви є. В принципі ніж у них тримається добре, під час руху не випаде. Але пластикова кліпса доволі слабка, і без додаткової фіксації конструкції, наприклад, паракордом існує ризик втрати ножа разом з піхвами. Ну і торохкотить ніж у піхвах, це правда. Ітогі падвєдьом. За таку ціну ніж однозначно рекомендується до покупки.

    Достоинства:
    Доволі міцний, гострий ніж з різучою геометрією. При товщині в обусі у 4 мм дуже легкий.
    Недостатки:
    Невдалі піхви.

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».