Лопата саперна туристична (автомобільна) розбірна 11 в 1 Extreme gold у чохлі (W100250)

1 відгук Код:  263295731

Лопата саперна туристична (автомобільна) розбірна 11 в 1 Extreme gold у чохлі (W100250)

1 відгук Код:  263295731

Продавець:WiCas

4.8/5  ( 162 оцінок )

1 499

Немає в наявності

23

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова унікальна туристична лопата: все, що вам потрібно в дорозі, на рибалці, у лісі, на пікніку, на дачі, або в будь-яких эсктремальных умовах - всі функції в одному комплекті: лопата, пилка, мотика, ключ на 3 розміру, викрутка плоска, викрутка хрестова, ніж, кресало, свисток, стеклокол, лінійка.

Лопатка компактна, забирається в чохол і не займає багато місця. Рукоятка лопати зроблена з металу з візерунком для більш міцного захоплення. Не піддається корозії. Штик лопати забезпечений спеціальний скобою для обрізання строп, або ременя в автомобілі в разі кризової ситуації.

Тактична туристична саперна лопата 11 в 1 - це зручна і незамінна річ, яка стане в нагоді кожному, хто любить активний відпочинок, або просто активну діяльність: автомобілісту, мисливцеві, рибалці і туристу. Буде до речі на дачі, на пікніку, в наметі. За рахунок компактних розмірів і невеликої ваги комплект дуже зручно транспортувати. Ручка і інші частини виконані з товстої, полегшеної сталі, що дасть Вам упевненість в тому, що вона не зламається і не погнеться в потрібний момент. З допомогою туристичного набору Ви завжди зможете копати, пиляти, різати і відкривати кришки «Сніданку туриста» і напоїв туриста. І навіть викресати вогню, використавши зворотний бік стеклокола як кресала.

Переваги:

- Компактний і елегантний дизайн - в розібраному стані лопата зменшується втричі

- Виготовлена з алюмінієвого сплаву ручка зі спеціальним візерунком для зручності використання

- Нахил і міцне закріплення полотна лопати під різними кутами повзолят використовувати її у тому числі, як мотику

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрей Рыбаков
    Відгук від покупця. Продавець: WiCas

    Купил пару недель назад другу в подарок. Остался очень доволен, а друг вообще в восторге. Все очень качественно и соответствует описанию. Продавец справился на 10/10. Доставили как и обещали за что им огромное спасибо.

    Переваги:
    Хорший товар за свои деньги.
    Недоліки:
    Покачто нет...