Арафатка-шемаг бавовняна MFH 115х110см колір олива 100% бавовна (16503B)

Арафатка-шемаг бавовняна MFH 115х110см колір олива 100% бавовна (16503B)

Продавець:SURVIVOR

4.8/5  ( 45 оцінок )

327

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Арафатка бавовняна шемаг двоколірна олива з чорним малюнком німецької фірми MFH

Матеріал: 100% бавовна

Арафатка є традиційним арабським головним убором, це хустку з матерії квадратної форми, як правило виготовлений з бавовни,

Більш звичне нам слово арафатка має кілька назв (арабська, kufiyyah, більш поширена назва Ghutrah, Shemagh або Mashadah, у перській мові шарф-Арафатка звучить як, Chafiye, а в курдській Cemedani).

Арабская арафатка распространена в засушливых районах и используется для защиты от прямого воздействия солнца, а также для защиты рта и глаз от ветра с пылью и песком.
 
Арабская арафатка получила широкую известность начиная с 1960-х годов в связи с началом палестинского движения сопротивления, когда черно-белый шарф, стал неизменным спутником лидера Палестины Ясира Арафата. Этот головной убор стал популярен в США в конце 1980-х годов. В начале 2000-х годов она стала модным аксессуаром в Токио.
 
Арафатка стала офіційною частиною форми британських солдатів, що служили в Близькосхідному регіоні, у військах вона отримала назву shemagh, шемаг. Завдяки своїм корисним властивостям арабська арафатка стала елементом екіпіровки в поліції Палестини, в армії Судану Сил, Арабською легіоні, Йорданських збройних силах і Лівійської армії.

Австралійські спецпідрозділу, також використовували арафатку, під час війни у В'єтнамі, Іраку і Афганістані в залежності від театру бойових дій, забарвлення арафатки була оливкової, пісочного або кольору хакі з чорною стрічкою.

Практичність і зручність в посушливій навколишньому середовищі, пояснює популярності арафатки у солдатів різних країн.

Характеристики

Матеріал (склад)
  • 100%хлопок
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами