Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797)

Максимальна кратність, х
  • 2

Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

2 955

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Barska Red Dot 2x30 WP - це розумний компроміс між коліматорними і оптичними прицілами. Приціл раніше забезпечує швидкий пошук і наведення на ціль, має велике поле зору, необмежена видалення вихідної зіниці, але при цьому, коли приціл знаходиться на відстані 5-10 см від зіниці, він наближає мета в два рази, що, часом, є важливим фактором для прицільного пострілу. Цей приціл може використовуватися з дробовиками, пістолетами, зброєю на чорному порох, а також гвинтівки під патрон кільцевого запалення, і навіть з арбалетами. Приціл оснащений реостатом для регулювання яскравості прицільної точки. Лінзи з багатошаровим просвітленням та антибліковим покриттям зменшують втрати світла, забезпечуючи яскраве висококонтрасне зображення.

Важлива конструктивна особливість прицілу: оптика прицілу підібрана таким чином, щоб забезпечити дворазове збільшення, коли приціл знаходиться поблизу очей. Але, при цьому, коли приціл знаходиться в робочому положенні на відстані 20-30 см від зіниці, - збільшення дорівнює одиниці. Така оптична схема забезпечує велике поле зору при швидкісній стрільбі.

Коліматорний приціл дозволяє наводити зброю на ціль за світної точки-мітці, спостерігаючи за об'єктом обома відкритими очима, що дуже зручно при стрільбі по рухомій цілі. Ви одночасно спостерігаєте за метою і наведіть на неї зброю. Стрілянина на полюванні спрощується, а головне — стає більш точною, ніж із звичайним механічним прицілом. Коліматорні приціли значно спрощують і прискорюють процес прицілювання, так як необхідно тільки поєднати прицільну марку і мета. Прицільна марка не закриває мета. Ці достоїнства роблять коліматорні приціли особливо привабливими для користувачів, що не мають досвіду стрільби. Коліматорні приціли можу встановлюватися, як на гладкоствольні рушниці, так і на зброя з нарізним стволом, так само як і на пневматичні гвинтівки.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Максимальна кратність, х
  • 2
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами