Ніж Ganzo G7301-GR зелений (G7301-GR)

Матеріал клинка

Ніж Ganzo G7301-GR зелений (G7301-GR)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

780

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G7301-GR зелений (G7301-GR)

Модель цього ножа привертає увагу одночасно стильним зовнішнім виглядом і практичними якостями. Цей ніж нагадує легендарні Spyderco, оскільки на його клинку розташоване наскрізний круглий отвір, заміняє шпенек для відкривання. Для клинка цього ножа виробники вибрали нержавіючу сталь високої якості, яка маркується 440С. Твердість такої сталі становить близько 58 одиниць за шкалою Роквелла, чого достатньо, щоб ніж тривалий час залишався гострим після кожної заточування.

Відновити його заточування можна за допомогою домашньої або навіть кишенькової точила. Тим більше, що ріжуча кромка ножа Ganzo G7301 заточена за типом plain і підходить для роботи з більшістю різних матеріалів. За допомогою цього ножа однаково легко приготувати бутерброди для пікніка або ж відремонтувати рибальські снасті, розкрити упаковку посилки на пошті та виконати інші завдання. Довжина клинка даної моделі становить 88 мм, а його товщина по обуху — 3,3 мм

Із загальної довжини ножа 122 мм припадає на рукоятку, яка виготовлена з склопластику G10. Це сучасний композитний матеріал, який наділений високою міцністю і довговічністю, а також добре себе зарекомендував при експлуатації ножа в умовах спеки або морозов. Склопластик не перегрівається і не сильно охолоджується, а тому тримати ножа в руках буде комфортно в будь-який час року. Щоб він не вислизав з мокрих долонь, фактурна поверхня рукоятки. У кожному з випадків на рукоятці є кліпса для фіксації ножа на поясному ремені або в кишені.

Важливим фактором на користь ножа Ganzo G7301 є і те, що в ньому використовується замок Liner-Lock. Це один із самих надійних і довговічних фіксаторів леза, який до того ж, досить невибагливий у догляді.

Ножі супроводжують людину протягом всього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ніж – це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться гарний ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника.

Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».