Ніж Opinel №7 "My First Opinel" green (001700)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 80

Ніж Opinel №7 "My First Opinel" green (001700)

Продавець:ARMYONE_PRO

4.8/5  ( 1443 оцінок )

493

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Традиційний складаний ніж відноситься до лінійки французьких ножів Tradition. Представлена модель №7 оснащена відмінними фізичними параметрами; роблять ніж за потрібне і, головне, ефективним інструментом для різних ситуацій; наприклад; може замінити невеликий кухонних ножів на пікніку або вілазее на природу; доповнити спорядження мисливця; рибалки і т. д. Дослівно дану модель можна перевести як «Мій перший ніж», який також може стати першим функціональним інструментом для юнака з віковим обмеженням.За рахунок закругленого кінчика леза; ніж можна використовувати, наприклад; для намазування масла.Клинок ножа виконана з застосуванням нержавіючої Sandvik 12C27 сталі; яка наділена порівняно хорошими показниками; роблять його універсальним для будь-яких поставлених завдань. Сталь абсолютно не піддається коррозиеобразованию; дозволяючи користувачеві без будь-яких проблем використовувати у вологому середовищі і при цьому не приділяючи великої уваги до догляду. Рукоятка також має свої переваги; дозволяють застосовувати ніж для щоденних цілей. Матеріалом для рукоятки став натуральний оброблений граб; має спеціальний лакове покриття; гарантирующие хорошую стойкость от выскальзывания.Складной нож — разновидность ножа; клинок которого убирается в рукоять. На современных складных ножах часто стоят приспособления для открывания одной рукой; например шпенёк или отверстие. Складные ножи удобны в городских условиях из-за малых габаритов.Складные ножи – это одно из лидирующих направлений в индустрии ножей. Впервые появившись в конце 19 века; складные ножи смогли заполучить неподдельный интерес в Украине и во всем мире. Небольшие габариты; відмінні експлуатаційні характеристики і безпеку носіння – основні переваги тактичних; мисливських та туристичних складаних ножів. Зручна конструкція складаних ножів забезпечує чималу популярність цього виду товару. Їх використовують не тільки для щоденного носіння; але і в якості помічника під час полювання; в походах і т. д.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 1.5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 80
Загальна довжина, мм
  • 180
Вага, г
  • 37
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».