Сумка тактична Nitecore NTC10

Сумка тактична Nitecore NTC10

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2283 оцінок )

1 461

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис тактичної сумки Nitecore NTC10:

Представлена ​​сумка стане Вашим незамінним другом під час тактичних операцій, так як має великий і дуже містким внутрішнім відділом в якому можна розмістити все необхідне тактичне спорядження. Виконана в незвичайному, можна сказати унікальному дизайні, з вертикальними вставками, які являють собою різні види кріплення, що дуже буде корисним нововведенням. Розрізнити тильну і фронтальну сторону можна за допомогою фірмової емблеми.

Для виготовлення використовувався найдосконаліший, високотехнологічний, міцний матеріал - це CORDURA © 1050D. Даний матеріал є набагато міцніше в порівнянні з Cordura © 1000D, так як за технічними характеристиками новий матеріал більш гладкий із зовнішнього боку, що може означати тільки те що використовувалася більш щільна нитка і з більш жорсткої технологією плетіння. Тильна зовнішня сторона має вертикальну вставку з гіпалона, який оснащений практичною в тактичному використанні модульною системою 6/12. Hypalon сам по собі володіє водовідштовхувальними властивостями, яке доповнює інші характеристики даного матеріалу. Наявні отвори на тканини виконані за допомогою лазерного різання. Система розрахована на кріплення на неї предметів з кліпсою, наприклад, ножів, ліхтарів, ручок і т.д .. Також до зовнішнього дизайну додаються деякі дрібні, але в той же час дуже функціональні властивості. Це D-образне кільце на блискавки, за допомогою нього ви без проблем зможете протягнути бігунок до самого упору, практичне армоване скріплюють ручки для носіння кріплення "grab-and-go" (закріпити і йти).

Внутрішня частина розділена на відділи з центральним дільником. Всередині як передня частина так і дільник оснащені системою Velcro, на якій Ви зможете закріплювати різні модульні кишені і розміщувати потрібну Вам спорядження, починаючи від елементів живлення і закінчуючи потужними ліхтарями. Також всередині є велика кишеня на задній стінці сумки, який оснащений блискавкою з бігунком і D-подібним кільцем, в який Ви зможете помістити будь-які більш важкі і габаритні інструменти.

Основні особливості та інновації:

  1. Призначена для зберігання спорядження, для носіння кожен день і поїздок;
  2. CORDURA® 1050D високоміцний, зносостійкий, легка нейлонова тканина;
  3. Покриття поверхні забезпечує відмінну стійкість до води і пакостити;
  4. Фронтальна частина для кріплення модульних кишень;
  5. Лазерне різання системи Molle на тильній стороні, виготовлена ​​з міцного Hypalon синтетичного каучуку для модульного кріплення;
  6. Основне відділення з м'якою поверхнею для розміщення органайзеров;
  7. М'який центральний роздільник надає можливість модульного кріплення і захищає зброю і аксесуари;
  8. Відділення на блискавці забезпечує швидкий і легкий доступ до всіх зберігаються інструментів;
  9. D-образні кільця;
  10. Посилений ручної захоплення;
  11. Важить всього 516г;
  12. Габаритні розміри 315мм x 175мм x 80мм.

Характеристики

Колір
Розміри
  • 315x175x80
Матеріал
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами