Складаний Ніж Тотем B092B

Код:  26936785
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Складаний Ніж Тотем B092B

Код:  26936785

Немає в наявності

536

367

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Тотем B092B стане для вас відмінним помічником. Це зручний ножик високої якості, який стане в нагоді і вдома, і на прогулянці, і в поході.

Для виробництва ножа використовується нержавіюча сталь марки 440C. Вона володіє хорошою зносостійкістю і твердістю, що забезпечується високим вмістом вуглецю і легуванням молібденом і ванадієм. Хімічну стійкість сталі надає високий вміст хрому. Ця сталь складна в заточенні, такі ножі погано правляться мусатов, і доведеться витратити чимало сил, щоб переточить такий клинок, але завдяки її міцності робити це доведеться набагато рідше, ніж у разі використання більш дешевих сталей. Матеріал рукояті — метал.

Загальна довжина ножа — 220 мм Довжина леза — 95 мм.

Тип замку — Liner lock, у відкритому стані лезо утримує безпосередньо частина лайнера (плашки), пружна пластина впирається в п'яту клинка. Щоб скласти ніж, досить зрушити пластину в бік від леза. Підпружинений викид клинка. Клинок оснащений серрейторным ділянкою, рукоять – склобою.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Метал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Володимир Велігорський
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

    Гарний ножик. Гостренький. Туговата трохи кліпса. Міцна збірка, без люфтів. Повністю металева рукоять. Зовнішній вигляд відрізняється від того, що на сторінці, замість черепа назва серії.
    До вподоби внутрішнє оздоблення з жовтого металу. Підійде на подарунок

    Переваги:
    Ціна – якість, подарунковий вигляд
    Недоліки:
    Відрізняється від пропозиції на сторінці продавця

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».