Складаний Ніж Boker Fa08

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88
Вага з піхвами
  • 140 г

Складаний Ніж Boker Fa08

Продавець:VMP

4.8/5  ( 726 оцінок )

513

378

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Boker FA08 – це якісний та зручний складаний ніж, який може стати вам помічником як удома, так і на вилазці чи у поході.

Клинок виготовлений із нержавіючої сталі, марка сталі — 420. Це нержавіюча сталь бюджетного сегменту. Відносно невеликий вміст вуглецю робить цю сталь в'язкою та виключно стійкою до іржі. Невеликий вміст вуглецю також позитивно впливає на міцність: така сталь менш крихка. Можливо леза таких ножів тупляться трохи швидше дорожчих марок, але й точиться вона теж дуже легко і буквально на всьому: мусати, будь-які точильні камені і навіть V-подібні точила без зусиль приведуть ніж у бойову форму без труднощів, а твердості вистачить з надлишком для побутових завдань.

Рукоятка ножа зроблена з гуми, завдяки чому ніж відмінно лежить у руці і не вислизає.

Вага ножа становить 140 г. Загальна довжина ножа – 202 мм. Довжина леза – 88 мм. Довжина рукояті - 114 мм. Товщина леза – 3 мм.

Використовується замок Liner lock, це один із найпопулярніших замків, що використовується в сучасних складаних ножах — проста конструкція та надійність по праву роблять його одним із найкращих. У відкритому стані лезо утримує безпосередньо частину лайнера (плашки), пружна пластина упирається в п'яту клинка. Щоб скласти ніж, достатньо зрушити пластину у бік від леза. На рукояті є кишенькова кліпса для зручного носіння в кишені.

Лезо складаного ножа відкривається однією рукою, вказівним пальцем. Складається ніж також однією рукою, при натисканні великим пальцем на пластину, що замикає (лінійний замок). Лезо та рукоять з'єднані гвинтом, що дозволяє регулювати люфт. Завдяки цьому підтримується жорсткість з'єднань навіть після тривалого використання ножа.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал ручки
  • Метал
  • Полімер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».