Засіб для чищення Breake Free CLP 16 oz/473 ml (1009236)

Засіб для чищення Breake Free CLP 16 oz/473 ml (1009236)

Продавець:Mishen

4.7/5  ( 315 оцінок )

997

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

BREAK FREE

CLP ОЧИЩУВАЧ, МАСТИЛО І КОНСЕРВАНТ

Break Free® CLP® - це рішення золотого стандарту, вимагає лише одного кроку для очищення, змащення і захисту вашого вогнепальної зброї. CLP - це не тільки чудова мастило, але і очищення стовбура, рухомих частин і зовнішньої поверхні вогнепальної зброї від залишків пороху та інших забруднень, одночасно знижуючи тертя і захищає від корозії. Формула CLP працює при високих температурах і екстремальному тиску. Виготовлений з полімеризованих синтетичних олій найвищої якості, а також спеціальних протизносних присадок, що знижують тертя, Break Free CLP - ідеальна універсальна формула для обслуговування і збереження вашого вогнепальної зброї.

ОЧИЩАЄ: Break Free CLP володіє особливим очищує дією, яке видаляє пухку бруд і корозію, яка може пошкодити метал. Спеціальна проникаюча формула витісняє застряглий пісок і звільняє липкі, іржаві або корродірованні механізми.

ЗМАЩЕННЯ: Break Free CLP володіє чудовими мастильними якостями, які забезпечують безперебійну роботу деталей. Запатентована формула CLP містить кілька інгредієнтів для поліпшення міцності прикордонної плівки, яка знижує тертя, уповільнює знос і зупиняє накопичення чужорідних тел.

КОНСЕРВИ: Break Free CLP забезпечує стійке захисне покриття, яке захищає метали від іржі та корозії.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами