Пастка для патчів Bore Tech Patch HOG Gun Cleaning Patch (BTPH-1000)

Пастка для патчів Bore Tech Patch HOG Gun Cleaning Patch (BTPH-1000)

Продавець:Mishen

4.7/5  ( 315 оцінок )

1 440

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Перша у своєму роді і досі найкраща, запатентована Bore Tech PATCH HOG ™ - це інноваційна система збору патчів і чистячих засобів, що відрізняється унікальним і практичним підходом, який усуває безлад і запахи, пов'язані з чищенням вогнепальної зброї. PATCH HOG є відповіддю на небажані хімічні бризки, брудний, смердючий, використані патчі.

Просто надівається на будь діаметр стовбура, будь-якого вогнепальної зброї і надійно кріпляться за допомогою, не царапатющей, толстой гумової втулки. Жодних незручних затискачів, ніяких розривних ременів, ніяких гвинтів. Максимальний діаметр стовбура 2 дюйма (50 мм), поглинає більшість прицільних присоблений.

PATCH HOG має внутрішню різьбу і підходить для більшості пластикових пляшок для води або безалкогольних напоїв з повнорозмірною стандартної різьбленням. Просто вставте пляшку в PATCH HOG, і всі неприємні запахи, бризки розчинника й брудні плями зникнуть при виході патча з дула. Більше ніяких плям на столах, килимах або стінах!

На відміну від продукції інших виробників, PATCH HOG не вимагає додаткового очищення після використання. Після очищення просто відкрутіть пластикову пляшку і викидайте її.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами