Хімічний джерело світла (ХІС) Cyalume SnapLight 6" Yellow

1 відгук

Код:  272383821

Хімічний джерело світла (ХІС) Cyalume SnapLight 6" Yellow

1 відгук

Код:  272383821

Продавець:ParaM

4.8/5  ( 495 оцінок )

101

Є в наявності

106

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Хімічний джерело світла (ХІС) Cyalume SnapLight 6" Yellow - це компактний, легкий і надійний джерело безперебійного освітлення терміном до 12 годин. Cyalume SnapLight 6" Yellow забезпечує вам наступні переваги:

  1. Широка основа для вертикальної установки на плоских поверхнях.
  2. Шестигранний корпус, завдяки якому ХІС не скочується з похилих поверхонь, а також не зміщується при русі або вібрації.
  3. Гачок і отвір для зручного підвішування.

Не вимагає батарейок: освітлення на 360 градусів забезпечується хімічною реакцією від змішування двох хімічних речовин. Для активації достатньо зігнути, зламати внутрішній контейнер і струсити для кращого перемішування компонентів. Хімічна реакція без виділення відкритого вогню, тепла, диму і т. д. Безпечні, нетоксичні і негорючі хімічні компоненти. Перераховані переваги Cyalume SnapLight 6" Yellow знадобляться вам у наступних ситуаціях.

  • Будинки: аварійне джерело освітлення при відключеннях та перебої з електропостачанням, природних і техногенних катастрофах.
  • На роботі і на виробництві: освітлення та маркування шляхів евакуації при перебої з електропостачанням, безпечне освітлення при роботі з легкозаймистими та вибухонебезпечними речовинами, освітлення замкнутих приміщень без утворення шкідливих викидів.
  • В дорозі: маркування місць аварійної зупинки, позначення ДТП, привернення уваги та управління рухом уночі або за обмеженої видимості.
  • На морському та повітряному транспорті: маркування шляхів евакуації, членів екіпажу і пасажирів на випадок покидання борту під час аварії.
  • У поході: позначення важливих маршрутних точок і локацій, залучення уваги і подача аварійних сигналів.
  • На службі: розпізнавання "свій\чужий" під час нічних операцій, позначення безпечних приміщень при прочісуванні будівель, маркування потерпілих при медичній сортування, позначення цілей і місць посадки, викидання вантажів і т. д.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Віталій Крутько
    Відгук від покупця. Продавець: ParaM

    Ці хім. джерела світла мають два можливі призначення:
    1. Щоб видно було тебе;
    2. Щоб видно було тобі.

    Якщо #1, то можна брати без вагань. Якщо #2, то я б радше дивився у бік 30-хвилинних паличок (або й 5-хвилинних), бо ці доволі тьмяні.