Панама Двостороння Військова Камуфляжна (тактична, захисна, мультикам), Унісекс WUKE One size

Панама Двостороння Військова Камуфляжна (тактична, захисна, мультикам), Унісекс WUKE One size

Розмір: Універсальний

Колір: Камуфляж

Продавець:dePaha

4.9/5  ( 141 оцінок )

550

350

Є в наявності

7

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Панама Двостороння Камуфляжна, Унісекс

Панама - просто незамінний головний убір для спекотної пори року. Куди б Ви не збиралися – у похід, на рибалку, пляж чи пікнік – панама захистить голову та шию від палючого сонця, а Вас – від теплового удару. Панама виготовлена з якісної бавовни. Ця панама підходить як хлопцям, так і дівчатам. Розмір універсальний, підходить дорослим та підліткам.

Панама – головний убір.
Найчастіше панамою називають легкий капелюх із пружними полями з особливого сорту соломи - токіля. Однак це слово використовують для позначення та інших головних уборів:
-Головний убір із щільної тканини з вузькими полями. В англійській мові цей головний убір називають Bucket Hat (капелюх-відро).
-Головний убір із тканини до військової форми в деяких арміях світу.
Панама - національний головний убір Еквадору. "Панамські капелюхи" виготовляються не тільки в Еквадорі, але і в інших країнах Латинської Америки, однак головним виробником залишається Еквадор. Визнаний центр панамоплетіння – Куенка, третє за розмірами еквадорське місто.
Своє ім'я головний убір отримав завдяки тому, що набув своєї популярності в Європі та США під час будівництва Панамського каналу.

Переваги панам:

Практичність – такий головний убір не має строгих контурів, завдяки чому він не деформується під час транспортування у сумці чи валізі.

Універсальність – сучасні панами підходять практично до будь-якого стилю одягу та типу обличчя. Достатньо лише правильно підігнути поля або додати оригінальний аксесуар, і ви будете виглядати чудово.

Індивідуальність - тільки вам приймати рішення, як сидітиме панама на вашій прекрасній голові. А це означає, що та сама модель завжди буде виглядати по-різному.

Характеристики

Матеріал (склад)
  • Бавовна
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами