Пневматична гвинтівка Beeman Longhorn

1 отзыв Код:  274365683

Пневматична гвинтівка Beeman Longhorn

1 отзыв Код:  274365683

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

5 880

Нет в наличии

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Пневматична гвинтівка Beeman Longhorn - це нова модель, яка ідеально підходить як для розважальної стрільби, так і для полювання на дрібну дичину. Вона поєднує в собі потужність і точність з привабливою ціною. Завдяки використанню ударостійкого пластика в конструкції ложі і приклада гвинтівка не боїться різких перепадів температур, підвищеної вологості і менш схильна до сколів і тріщин, ніж дерев'яні ложі. Насічки на рукояті забезпечують надійне утримання.

У гвинтівці Beeman Longhorn можна регулювати ударно-спусковий механізм по довжині ходу і по зусиллю спуску. Оптоволоконні механічні прицільні пристосування забезпечують комфортне прицілювання навіть в умовах недостатньої видимості. Пневматічна гвинтівка Beeman Longhorn стані відмінним вибором для любителів стрілянини. Артикул: 10617-1 Гарантія: 12 місяців Виробник: Beeman Модель: Longhorn Калібр: 4,5 мм Пневматічна зброя: Гвинтівки пружинно-поршневі Початкова швидкість, м / с: 365 Приклад (ложа) / Рукоятка: Пластик загальна Довжина, см: 124.5 вага: 3.17 кг Прицільні пристосування:

Цілик і мушка Кількість зарядів: 1 Країна виробник: Китай Кількість пострілів від однієї заправки: 1 Запобіжник: Автоматичний Комплектація: Гвинтівка, оптичний приціл, ключ Додаткова інформація: 'ластівчин хвіст' для кріплення оптики, оптоволоконний механічний приціл, регульований двоступінчастий спуск RS2

Характеристики

Начальная скорость пули
Емкость магазина
Калибр
Вес, г
Дополнительные характеристики
  • Новый
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические винтовки, калибр которых не превышает 4,5 мм разрешение не требуется!