Комплект інструментів 14 в 1 survival М23 мультітул виживання

9 відгуків

Код:  275311558

Комплект інструментів 14 в 1 survival М23 мультітул виживання

9 відгуків

Код:  275311558

Продавець:SmartH

4.9/5  ( 384 оцінок )

899

690

Є в наявності

513

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект для аварійного виживання 14 в 1

Набір для першої допомоги на відкритому повітрі, інструменти для виживання і пригод, лижні прогулянки, піші прогулянки, їзда на велосипеді, полювання, готовність до стихійних лих. Набір містить в собі: кресало, консервний ніж, ніж, викрутка, лінійка, відкривачка, 4-позиційний ключ, гайковий ключ, пильний диск, допоміжна індикація напрямку, 2-позиційний ключ і утримувач брелка. Все це виконано зі сталі. Кресало зроблено з магнію і заліза, 5000-12000 раз для розпалювання вогню. Просто проведіть ударний стрижень вниз по блоку, щоб створити іскри і розпалити вогонь. Ліхтарик з 3 режимами, режим SOS може відправляти світлове повідомлення SOS автоматично. Діапазон освітлення можна відрегулювати.

14 інструментів. Великий ніж-невід'ємна частина будь-якого набору з виживання. Полусеррейторная заточка. Надійний замок Liner Lock. Підпружинене лезо. Доп. лезо для обрізки проводів / гілок. Кліпса.

Мультифункціональний набір інструментів для виживання 14 в 1 - це стоїть подарунок не тільки для завзятого туриста, а й для справжнього чоловіка, який звик вирішувати проблеми сам!

Переваги та необхідність кожної складової з супер корисного набору для мандрівника:

1. Якісний і яскравий світлодіодний ліхтарик, що допомагає не тільки освітити шлях вночі, але створити додаткове освітлення в будь-якій ситуації. Загальновідомо, що лід-лампочки служать довгі роки. Харчується ліхтарик від батарейки АА. Увага! Батарейка в комплект не входить!

2. викидних компактний ножик. Варто відзначити, що лезо ножа міцне і важке, не бовтається, тому за допомогою такого інструменту Ви легко загострити палиці, зробите зарубки і знайдете йому ще незліченна кількість застосувань.

3. Родзинкою практичного набору для мандрівника є надміцна ручка, що має твердосплавний наконечник. Цим наконечником, виготовленим з вольфрамової сталі, Ви без праці розіб'єте скло вікна в аварійній ситуації.

4. Надійну дротяну пилку Ви зможете використовувати для різання гілок, пластика, гуми і навіть м'яких металів.

5. Мультітітул-кредитка має компактні розміри. Вона легко поміститься між гаманцями або кишені і в будь-який момент прийде на допомогу в найнесподіваніших ситуаціях, адже має цілих 11 функцій. Нею можна відкривати консерви, пляшки, вона також має чотирьох-позиційний ключ, двох-позиційний вимикач-ключ, допоміжний ключ напрямки, драйвер болт, лезо інструмент, лезо пилки, лінійку і навіть отвір для ланцюжка ключів.

7. Алюмінієвий свисток з гучним звуком завдяки матеріалу, з якого він виготовлений, що не буде іржавіти. З ним рятувальна команда знайде Вас швидше, якщо виникне непередбачена ситуація.

8. І нарешті, кресало, виготовлене з магнію і заліза, допоможе створити іскру і розвести вогонь, якщо раптом під рукою не виявилося сірників. Кресало і кресало з'єднані шнурком, на кресалом знаходяться звичайна лінійка і масштабована - для читання карт.

Всі інструменти з набору для виживання упаковані в компактний протиударний і водонепроникний футляр з легкого АБС-пластика, який надійно захистить складові від пошкоджень і псування. Чохол має спеціальні «вушка», які дозволять закріпити його на рюкзаку або перетворити в ручку для перенесення.

Варто відзначити також компактність туристичного набору інструментів для виживання 14 в 1. Він не займе багато місця в рюкзаку або багажнику машини, легко поміститься в бардачок, а допомога в разі непередбаченої ситуації буде неоціненна.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • 14 в 1
Країна реєстрації бренду
  • Чехія
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 9

  • Наталия Лияскина
    Відгук від покупця. Продавець: SmartH

    Дуже сподобалось

    Переваги:
    Усе як и на картинці
    Недоліки:
    Нема
  • Ольга Шаповалова
    Відгук від покупця. Продавець: SmartH
  • Сніжана Пугач
    Відгук від покупця. Продавець: SmartH

    Гарний товар. Перший купляла чоловіку - задоволений, замовила другий на подарунок

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →