Підсумок медичний Hasta MS-2 Coyote Brown (61 002 120)

Код:  27732369

Підсумок медичний Hasta MS-2 Coyote Brown (61 002 120)

Код:  27732369

Немає в наявності

611

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Малий тактичний медичний подсумок Hasta MS-2 Coyote Brown призначений для розміщення індивідуальної аптечки першої допомоги з можливістю відкриття в один рух і легким доступом до всього вмісту. Зовнішній відділ для турнікета CAT і тупоконечных ножиць, всередині кріплення гумки для Гнітючої пов'язки, ІПП, боксу з таблетками, кількох шприців або ампул з протишоковий препаратом. На зовнішньому клапані кишені велкро-панель для кріплення відповідного патча. Встановлюється на будь-які платформи MOLLE.

Вміст і патч в комплект не входить.
  • Розмір: 18 х 6 х 6 см (В х Ш х Г)
  • Матеріал Cordura DuPont 1000D

Компанія Hasta почала свою діяльність в 2014 році в Україні і на перше місце поставила високу якість своїх виробів. Незважаючи на затребуваність максимально дешевих товарів, Hasta залишилася вірна своїм принципам і використовують виключно високоякісні комплектуючі від відомих світових виробників. А багатоступінчастий контроль якості виробництва та широкий практичний і бойовий досвід застосування виробів компанії дозволяє використовувати Hasta як професіоналами, так і просунутими любителями.

Характеристики

Призначення
Розміри
  • 18 х 6 х 6 см
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Eagle

    Підсумок якісний та повністю відповідає опису.Продемонстрував на фото:)

    Переваги:
    Габарити дозволяють переносити як на ремені так і на любій платформі моллі.Якісно пошитий.Є велкро для патчей.Ззовні карман для турнікету та фіксатор для ножиць.Всередені гарний органайзер .
    Недоліки:
    Нема їх зовсім
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Eagle

    Питання:ножиці для прикладу, чи в комплекті:)?