Складаний Ніж G32

3 відгуки Код:  27751313
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 93

Складаний Ніж G32

3 відгуки Код:  27751313

Продавець:VMP

4.8/5  ( 726 оцінок )

269

176

Немає в наявності

49

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж G32 стане для вас відмінним помічником. Це зручний ножик високої якості, який стане в нагоді і вдома, і на прогулянці, і в поході.

Для виробництва ножа використовується нержавіюча сталь 440 марки. Це нержавіюча сталь бюджетного сегмента. Невеликий вміст вуглецю робить цю сталь в'язкою і виключно стійкою до іржі, а також позитивно впливає і на міцність: сталь стає менш крихкою, а твердості вистачає з надлишком для побутових завдань. Матеріал рукояті — метал.

Загальна довжина ножа — 225 мм Довжина леза — 80 мм.

Тип замку — Plunge Lock (Botton Lock, кнопковий), підпружинений штифт в закритому і відкритому положенні ножа входить в спеціальні пази на клинку, тим самим фіксуючи його в кінцевих положеннях. Ніж оснащений фіксатором, який убезпечить вас від випадкового відкриття клинка. В комплекті — тканинний чохол.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 93
Матеріал ручки
  • Метал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • linestop7
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

    Нож полнейший отстой, сделан из палок, дешёвый кустарный Китай, красная цена ему 1 доллар, материал лезвия достоин внимания, сталь 3, об рукоять можно порезать ладонь, китайцы даже не потрудились заполировать заусенцы выштамповки. Покрашен какой то черной краской, хотя на фото типа воронение. Отдельное "спасибо" продавцу, доставка 4 дня, это нереально. При этом ребята даже не потрудились продавая данное " изделие", хотя бы о том, что бы максимально минимизировать стоимость доставки, наверное забыли, что на дворе 21 век. Итого Стоимость ножа 108. грн, новая почта 42 грн, и ещё комиссии за перевод денег 20 грн, итого 170 грн за то, что даже противно держать в руках. Не рекомендую к покупке, одно сплошное разочарование.

    Переваги:
    Железный
    Недоліки:
    Данный нож синоним слову недостаток
  • Януш Зигатов
    Продавець: VMP

    Продовцы пройдите курсы ПРОДАВЦОВ.

    Переваги:
    Дастои́нства они держат в тайне.
  • Stas Ostapenko
    Продавець: VMP

    Можно больше фото и информации ?

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».