Пневматичний пістолет KWC Mini Uzi KMB-07 HN Blowback Міні Узі автоматичний вогонь блоубек 101 м / с

1 відгук

Код:  281260913

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет KWC Mini Uzi KMB-07 HN Blowback Міні Узі автоматичний вогонь блоубек 101 м / с

1 відгук

Код:  281260913

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

6 553

Немає в наявності

26

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • У пневматичному пістолеті-кулеметі KWC Uzi довжиною 615 мм і вагою 2,2 кг, як і в оригінальному вогнепальну аналогу, реалізовано режим автоматичної стрільби чергами.
  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика).
  • Обладнаний блоубеком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок.
  • Початкова швидкість кулі 101 м/с.
  • Місткість 24 сталевих кульки.
  • Одного балона вистачає на 60 пострілів у режимі одиночного вогню, на 30 в режимі вогню чергами (дані приблизні).
  • Модель оснащена регульованими мушкою і прицільною планкою.
  • В цій моделі дуже якісно підігнані одна до одної деталі.
  • KWC KMB-07 HN є точною версією ізраїльського Mini Uzi.
  • Принцип розбирання схожий з розбиранням вогнепального аналога.

Незважаючи на наявність системи blowback, причому з досить сильним відкатом назад, KMB-07 від збройового виробника KWC демонструє достатню точність попадань. У цій моделі затворна затримка (коли по закінченні боєприпасів затвор залишається в задньому положенні) не передбачена.

Для важеля перекладача вогню є три положення: A - автоматичний вогонь, R - напівавтоматичний вогонь, і S - на запобіжнику.

Варто відзначити можливість регулювання як цілика, так і мушки пістолета.

Особливу увагу заслуговує запобіжник, розташований на задній частині рукоятки. Це звичайна кнопка, яку необхідно утримувати під час стрільби. До тих пір, поки рука не охопить рукоять пістолета, стрільба з нього неможлива.

Для додаткової компактності KMB-07 оснащений складним прикладом.

Про прототип

Пістолет-кулемет Узі був створений Узіелем (звідси назва) Галєм в 1949 році в Ізраїлі, і був прийнятий на озброєння в збройні сили Ізраїлю в 1951 році. Досить поширена на сьогодні конструкція, при якій затвор "набігає" на казенну частину ствола, тоді була нововведенням, а ця технологія дозволила значно скоротити довжину зброї при збереженні маси затвора.

При виготовленні більшості сталевих деталей цього зразка застосовувався метод сталевого штампування. На корпусі розташовувалися спеціальні западини для утримання піску від попадання всередину, що було актуально в умовах піщаних бур Ізраїлю. Конструкція вийшла простою, надійною і дешевою у виробництві, а зброяр Узіель Галь став знаменитий на весь світ.

Узі за свою історію зазнав ряду удосконалень і модифікацій, варто зазначити, що Mini Uzi досі перебуває на озброєнні.

Про бренд

Тайванський виробник KWC відомий за рахунок дотримання принципу випускати якісну зброю і забезпечувати доступну ціну на неї. Дійсно, пістолети цього виробника часто продаються за найнижчою ціною на ринку, при цьому абсолютно без втрати якості. Нерідко від спеціалістів можна почути рекомендацію не купувати німецький аналог тієї чи іншої моделі, а придбати KWC, аргументуючи це тим, що "якість не гірше, а ціна на порядок нижче". 

Комплектація

  • Пістолет
  • Шестигранний ключ
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!