Нож Opinel Jardin 8 VRI (133080)

Оставить отзыв Код:  281827873
Материал клинка

Нож Opinel Jardin 8 VRI (133080)

Оставить отзыв Код:  281827873

Продавец:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оценок )

337

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опинель — одна з найбільш популярних компаній, що виробляють ножі, у світі і найпопулярніша у Франції. Починалося все з однієї людини, Жозефа Опинеля, який створив перші моделі і представив їх публіці. Багато покупці знайшли ці ножі вкрай зручними. А наголос, який робився на якість, пізніше дав плоди, що стало зрозуміло напередодні 40-х років 20-го століття. Адже до цього моменту вже було продано близько 20 мільйонів примірників і кількість продажів не перестає рости донині. Зараз ми можемо побачити, що компанія Опинель продовжує роботу по вдосконаленню і періодично представляє публіці все нові і нові моделі, які також мають відмінну якість і не поступаються в надійності іншим ножам.

Однією з найпопулярніших моделей, призначених для садових робіт, є ніж Opinel 8. Давайте розглянемо, чим же він гарний і для чого придатний. Почнемо з того, що модель має міцне лезо із нержавіючої сталі марки Sandvik 12С27 (при використанні саме цього матеріалу, на клинку ставлять позначку «Inox»). Як і всі складні ножі Opinel, ця модель має замок Virobloc, конструкція якого була запатентована і використовується виключно в ножах даної компанії. Цей замок досить добре себе зарекомендував, однак пізніше був трохи дороблений, що дозволило складним ножам Опинель вийти на світовий ринок. Нинішні моделі, з доопрацьованою версією замку, можуть надійно фіксуватися в двох положеннях, що дозволяє максимально комфортно не тільки працювати, але і зберігати дані ножі. Під час виготовлення, всі клинки проходять безліч процедур, тестів і термічну обробку, яка забезпечує твердість металу на рівні 57-58 HRC.

Застосовувати садовий ніж Opinel 8, як зрозуміло з назви, рекомендується саме для робіт в саду. Це може бути чистка рослин, зрізування дрібних гілок і інша робота, де потрібно невелике, надійне лезо. Якщо вам важлива якість і довговічність інструментів, з якими працює, то садовий ніж Опинель 8 цілком задовольнить вас своїми характеристиками і прослужить не один рік навіть при експлуатації в найважчих умовах.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 2
Материал клинка
Материал рукояти
  • Дерево
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».