Рюкзак Texar Cober 25L Olive

Рюкзак Texar Cober 25L Olive

Продавець:Active Service

5/5  ( 33 оцінок )

2 180

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Патрульний рюкзак, виконаний з високоякісного поліестеру 1000D, міцного та водовідштовхувального. Має місткість 25 л – оптимальний показник як для туризму/виживання, так і для повсякденного застосування у місті.

Основний відсік має карман для гідратора та два виводи під трубку для пиття, відчинки закриті липучками Velcro. У карману можна носити й інші предмети – наприклад, ноутбук чи папку формат А4. Над цим карманом знаходиться відсік менших розмірів, покритий зсередини товстим м'яким матеріалом; у ньому можна носити, наприклад, окуляри чи фототехніку.

Всередині передньої кишені передбачено зручний органайзер та два додаткові відділення на блискавці, з них одне — сітчасте. У нижній частині рюкзака є ще один карман з сітчастою вставкою, а з боків — два симетричні кармани, в кожну з яких може вміститися, наприклад, півлітрова пляшка.

Всі кармани закриваються застібками-молними, до бігунків на молній приєднано петлі з паракорду.

Система перенесення рюкзака складається з посиленої спинки з рельєфною поверхнею та швидкозйомних рельєфних плечових лямок з регулюванням тривалості, доповнених нагрудним ремнем. На лямках встановлено кільця D-подібної форми та еластичні петлі для кріплення ножа чи ліхтарика.

Рюкзак дає широкі можливості щодо кріплення додаткового “обвісу” та вибору його розташування завдяки системі MOLLE — стропам, нашитим спереду та з боків виробу. На передній стороні є Velcro-панель, на якій можна закріпити той чи інший патч — державний прапор, емблему підрозділу, Morale Patch тощо.

Модель Texar Cober 25L випускається в декількох варіантах дизайну. Ця версія має однотонне забарвлення у кольорі “олива” — класичному відтінку, що досі користується популярністю у тактичному спорядженні та одязі стилю “мілітарі”.

Характеристики:

Місткість: 25 л

Матеріал: поліестер 1000D

Сумісність з гідратором: +

Карман для лаптопа: + (відсік для гідратора)

Карман для делікатних предметів: +

Карман для пляшки: 2х (0,5 л)

Колір: olive

Габарити: 45 х 35 х 20 см

Вес: 800 г

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Поліестер
Країна реєстрації бренду
  • Польща
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами