Штурмова гвинтівка Double Bell АКСУ (Страйкбол 6мм)

Штурмова гвинтівка Double Bell АКСУ (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

7 823

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серія RK від Double Bell включає асортимент приводів, що копіюють знамениті радянські зразки озброєння. При цьому, завдяки використанню якісних матеріалів та ретельності збирання, ці приводу користуються заслуженою популярністю серед страйкболістів.

Ця модель є реплікою знаменитого АКС-74у — скороченої версії "калашникова" зразка 1974 року. До списку матеріалів, використаних у конструкції, входить листова сталь. Зі сталі виготовлені ствольна коробка, кришка ствольної’ коробки з фіксатором і ціликом, складний приклад з фіксатором та гніздом під антабку, а також важіль запобіжника-перемикача режимів вогню. Для інших металевих елементів використано однорідний сплав цинку та алюмінію; а пістолетна рукоятка, цівка та накладка на газову трубку зроблені з деревини — що цілком відповідає бойовому прототипу.

Дерев’яні деталі та чорна матова фактура поверхні надає приводу надзвичайно реалістичного вигляду. Приклад можна скласти вбік, помітно зменшивши габарити виробу. Батарея входить до комплекту поставки, встановлюється вона під кришкою ствольної коробки. Часткове розбирання приводу здійснюється аналогічно справжньому автомату: завдяки стандарту VFC, за яким створено виріб, у конструкції майже відсутні гвинти. Також варто відзначити наявність традиційної планки типу “ластівчин хвіст” з лівого боку ствольної коробки. 

“Серцем” приводу є гірбокс версії v3, котрий поєднує у собі довговічність та широкі можливості стосовно тюнингу. Серед інших внутрішніх компонентів варто відзначити направлену голову поршня, поширену направляючу пружини з підшипником та 7-мм кулькові підшипники для шестерень гірбоксу.

Товар комплектується виробником акумулятором і зарядним пристроєм не у всіх партіях. Радимо уточнювати наявність акумулятора та зарядного пристрою перед покупкою!

До комплекту поставки входить пластиковий бункерний магазин місткістю 500 кульок.

Комплектація:

- привід;

- магазин;

- акумулятор та зарядний пристрій не у всіх партіях

Характеристики: 

Початкова швидкість кульки: ~107 м/с

Версія гірбоксу: v3

Діаметр підшипників гірбоксу: 7 мм

Довжина: 493 / 727 мм

Довжина внутрішнього стволика: 270 мм

Матеріали: метал, сталь, дерево

Вага: 2800 г

Тип магазину: бункер

Місткість магазину: 500 куль

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами