Шолом Emerson EXF HELMET DARK EARTH (муляж)

Шолом Emerson EXF HELMET DARK EARTH (муляж)

Продавець:Active Service

5/5  ( 27 оцінок )

1 616

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Копія висококласного шолома Team Wendy EXFIL Carbon, оригінально створеного для використання у спецпідрозділах. Головна відмінність від оригіналу — матеріал: замість карбонового волокна основа шолому виготовлена з пластику. А вісь форма втратила ідентичною — з отворами для додаткової вентиляції та відкритими вухами, що дозволяє використовувати різноманітні навушники та гарнітури. Крім цього, шолом не створює дискомфорту при носінні захисних масок чи окулярів.

З зовнішнього боку передбачено цілий набір пристроїв для додаткових аксесуарів. Перш за все тут варто згадати шрауд під прилад нічного бачення — прототипом для нього стало кріплення Wilcox 3 Hole Shroud, створене спеціально для шоломів Team Wendy EXFIL. По боках шолома встановлені рейки RIS для ліхтариків та інших подібних пристроїв; з боків і ззаду — платформи велкро для патчів, підсумків, маячків тощо; а над лобом і на потилиці — набір строп. Матова поверхня шолома не дає відблисків; вона має "рослинний" відтінок Foliage.

УВАГА: виріб не забезпечує балістичного захисту і не призначений для використання у бойових діях!

Характеристики:
Вага: 500 г

Матеріал: полімер

Колір: DARK EARTH

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами