Магазин KJW Beretta M9 CO2

Магазин KJW Beretta M9 CO2

Продавець:Active Service

5/5  ( 27 оцінок )

1 794

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Змінний магазин для страйкбольних реплік пістолету Beretta M9.

Нагадаємо, M9 є версією класичної "беретті" M92, створеної на замовлення Збройних сил США. Цей пістолет використовується американськими військовими в ролі табельної зброї ще з 1985 року, і лише в 2017 почалася його поступова заміна на більш сучасне рішення на базі SIG-Sauer P320. А магазин KJW Beretta M9 CO2, відповідно до назви, призначений для використання для тих страйкбольних реплік, які допускають роботу від балончиків з вуглекислотою. Такий джерело живлення забезпечує вищу і більш стабільну початкову швидкість, ніж грін-газ, є менш чутливим до холоду, однак створює додаткові навантаження на вузли та механізми пістолета. Тому можливість роботи вашої репліки з CO2-магазинами слід обов'язково уточнювати окремо.

Магазин виготовлений з металу, що придає йому як надійності, так і автентичності на вигляд та на ощупь. Місткість складає 23 кульки. Для закривання відсіку під балончик і фіксації самого балончика використовується кришка на різьбі, прихована під зйомною п'яткою магазину. Кришку можна відкрутити та закрутити пласкою викруткою або іншим аналогічним предметом – наприклад, монетою.

ЗВЕРНІТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: не слід залишати кульки та/або балончик у магазині на довгу годину. Це призводить до лишнього знесення внутрішніх компонентів виробу (пружини, клапанів, ущільнювачів). Завжди спустошуйте магазин і виймайте балончик після використання!

Характеристики:

Тип: магазин механічний
Сумісність: Beretta M9
Джерело енергії: CO2
Місткість: 23 кульки
Матеріал: метал

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами