Мосфет Gate X-ASR

Мосфет Gate X-ASR

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

1 187

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Перший у світі MOSFET 4 покоління з вбудованим захистом від неправильної полярності. Економити місце, час та гроші — більше не потрібен додатковий запобіжник. X-ASR працює як "електронний охоронець", покращуючи безпеку та надійність приводу; при цьому сам модуль має захисне покриття на платі та власну систему самодіагностики з індикатором на 2 світлодіоди. Пристрій було оригінально розроблено для пружин М120, однак за необхідності його можна застосовувати і з більш потужними пружинами (при умові достатнього крутного моменту двигуна).

ЧОМУ X-ASR Є ОСОБЛИВИМ?

- Не потребує додаткового запобіжника при встановленні

- Автоматичний багаторазовий захист від зворотньої полярності — захищає мотор і сам MOSFET від пошкоджень, а робота приводу відновлюється одразу після підключення батареї у правильній полярності.

- "Розумний" запобіжник — захищає MOSFET при заклинюванні мотора, запобігає перегріву, перевантаженню та перевищенню допустимого струму. Таким чином модуль отримує захист від короткого замикання сигнального та моторного дроту. При занадто високій потужності приводу запобіжник вимкне MOSFET, не дозволяючи йому перегріватися.

- Вбудована система самодіагностики — індікатор з 2 LED дозволяє швидко знаходити та виправляти дрібні неполадки;

- Захисне покриття плати, що відповідає військовому стандарту MIL-V-173C та забезпечує стійкість до несприятливих погодних умов.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ X-ASR

MOSFET — спрямовує енергію від батареї прямо до мотору, в обхід спускових контактів. Результатом є підвищення темпу стрільби та зниження часу реакції на спуск, а контакти отримують захист від вигоряння.

Debouncing — дає повну сумісність з мікроперемикачами та захист від брязкоту (вібрації) контактів). Практичними наслідками є високий темп стрільби, швидка реакція на спуск, а також мінімальна ймовірність перегріву MOSFET.

ВІД ЧОГО X-ASR ЗАХИЩАЄ ВАШ ПРИВІД?

- Заклинювання двигуна: у цьому випадку MOSFET не буде пошкоджений через перегрів чи перевищення сили струму;

- Неправильна полярність. Конектори Mini-Tamiya, що використовуються у страйкболі, мають відмінну полярність від конекторів цього ж типу для радіокерованих моделей. Тому через необережність чи недостатність досвіду можливе підключення батарей зі зворотньою полярністю; у цьому випадку модуль запобігає пошкодженню як власних схем, так і приводу.

- Слабкі батареї NiCd/NiMH: модуль не боїться заниженої напруги від таких акумуляторів.

- Пошкодження ізоляції у "нутрянці" приводу та короткі замикання.

- Несприятливі погодні умови.

Загалом X-ASR можна назвати покращеною версією NanoASR. Втім, при розробці цієї моделі додаткову увагу було приділено надійності. Першою вимогою була можливість встановлення без додаткових запобіжників (які потрібні для звичайних MOSFET). З огляду на це модуль було оснащене "розумним запобіжником" та захистом від неправильної полярності.

Основні функції:

"РОЗУМНИЙ" ЗАПОБІЖНИК

У контроллері встановлено електронний запобіжник з високоточним датчиком струму. Загалом робота захисту базується на замірах як струму, так і напруги та температури. Таким чином забезпечується висока надійність у роботі "нутрянки", а MOSFET отримує захист від перегріву, перевантаження і короткого замикання. А якщо механіка приводу заклинити, система захисту вбереже мотор та батарею від пошкоджень.

MOSFET

Бажаєте досягти високого темпу ведення вогню та швидкого відклику на спуску? Плануєте апгрейд потужності для приводу? У такому разі вам не обійтися без MOSFET.

Ця схема спрямовує енергію від батареї прямо до мотору, в обхід спускових контактів. Результатом є підвищення темпу стрільби та зниження часу реакції на спуск, а контакти отримують захист від вигоряння.

ЗАХИСТ ВІД ВІБРАЦІЙ

Завдяки повній сумісності з мікроперемикачами модуль дає високу стійкість до брязкоту (вібрації) контактів. Практичними наслідками є високий темп стрільби, швидка реакція на спуск, а також мінімальна ймовірність перегріву MOSFET.

ВБУДОВАНА СИСТЕМА САМОДІАГНОСТИКИ

Дозволяє швидко перевірити, чи правильно працює модуль. У випадку неполадок це дозволяє швидко знайті причину проблеми.

ПОКРИТТЯ

Завдяки спеціальному захисному покриттю, модуль є стійким до несприятливих погодніх умов (військовий стандарт MIL-V-173C).

Комплектація:

- модуль X-ASR;

- набір для встановлення;

- діагностична картка для усунення неполадок.

Характеристики:

Покоління MOSFET: 4

Захист від зворотньої полярності: +

Сумісність з пружинами: до M120 (більш потужні за умови наявності мотору з високим крутним моментом).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення