Пружина Specna Arms M120

Пружина Specna Arms M120

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

150

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бойова пружина для приводів AEG від відомого виробника страйкбольного спорядження Specna Arms. Окрім готових приводів, це бренд з відносно недавніх пір пропонує внутрішні деталі (поршні, циліндри, нозли тощо) як окремі товари. Це дозволяє з легкістю підібрати комплектуючі для тюнінгу, додатково підвищити ефективність приводу і досягти максимальної тактичної переваги.

Пружина виготовлена зі сталевого дроту найвищої якості, що забезпечує витривалість і довговічність; а кінці дроту акуратно зашліфовані. Нерівномірний крок намотування підібрано спеціально таким чином, щоб зменшити зношення пружини та покращити швидкість реакції приводу на натискання спуску.

Пружини Specna Arms відмінно підходять для тюнінгу усіх видів приводів AEG; смороду стануть чудовим вибором для тих гравців, хто хоче досягти чітко визначеної початкової швидкості кульки. Конкретно ця модель розрахована на середні швидкості куль і дистанції бою, характерні для штурмових гвинтівок: так, при використанні у приводах Specna Arms вона забезпечує початкову швидкість близько 116...125 м/с.

Характеристики:

Матеріал: сталь

Сумісність: AEG

Потужність: М120

Вага: 20 г

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення