Кулі BLS Precision 0,23g 1kg

Кулі BLS Precision 0,23g 1kg

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

423

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високоякісні страйкбольні кульки від відомого бренду BLS.

Кулі BLS Precision 0,23g виготовлені з високоякісних матеріалів. Поверхня кожного шарика тщательно відполірована. Діаметр становить 5.95 мм, а відхилення від цього розміру не більше +/- 0.01 мм. Подібну якість оцінюватимуть навіть найбільш вимогливі гравці; особливо добре ці боєприпаси працюють із прецизійними стволиками.

Кульки мають вагу 0.23 г — таке значення вважається стандартним для стокових приводів у форматі штурмових гвинтівок. Оскільки початкова швидкість традиційно заміряється для боєприпасів вагою 0.20 г, то з цими кульками вона зазвичай є трохи нижчою за заявлену в характеристиках; втім, це компенсується більш стабільною траєкторією польоту, так що більша вага майже не впливає на максимальну дальність, а на стандартних дальностях може навіть покращити точність. У той же час кульки 0.23 г вважаються слабо придатними для боїв на великих відкритих просторах, тут більшою популярністю користуються більш важкі боєприпаси. ЗВЕРНІТИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: шарики не є біодеградабельними і не рекомендуються для ігор на природі.

Упаковка містить 1 кг кульок, що відповідає загальній кількості приблизно у 4350 штук; для гравця зі середніми темпами витрати боєприпасів цього вистачить як мінімум на кілька матчів, а то й на цілий сезон.

Характеристики:

Вес шарика: 0,23 г
Фасовка: 1 кг
Шарик в упаковці: ~4350
Колір: білий
Біодеградабельні: ні

Характеристики

Калібр
Додаткові характеристики
  • Стандартні
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення