Складаний ніж SOG Trident AT(11-12-01-41)

Довжина клинка, мм
  • 94
Вага з піхвами
  • 146 г

Складаний ніж SOG Trident AT(11-12-01-41)

Продавець:Hiking Kit

4.3/5  ( 186 оцінок )

4 760

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розроблений для професійних користувачів складаний ніж SOG Trident AT - Тризуб, відрізняється функцією швидкого відкривання за допомогою інноваційного двостороннього замку AT-XR, а також вбудованим різаком для волосіні, ременя і розбивач скла. Trident AT зручний в перенесенні завдяки функціонально 94 мм лезу з кріогенної-термообработанной нержавіючої сталі D2. Його потужний механізм блокування AT-XR також має вбудовану блокування леза і систему безпеки на спинці ножа. Наступна еволюція перевіреного на практиці SOG Trident.

Особливості ножа SOG Trident AT Black & Red

Рятувальний ніж - оснащений спеціальним пазом з лезом для перерізання шнурів, строп і ременів безпеки + також оснащений аварійним розбивач автомобільного скла.

Cryo D2 - лезо з універсальної високовуглецевого інструментальної сталі, відома своєю твердістю і стійкістю до зносу, з високим вмістом хрому, загартована на повітрі, підданої кріогенної термообробці згідно з унікальними характеристиками SOG. Сталь D2 забезпечує ідеальне поєднання утримання крайок і довговічності для тривалого використання з простотою обслуговування.

Замок AT-XR - запатентована SOG технологія Assisted Technology (AT) XR Lock з симетричним дизайном, що забезпечує швидке розкриття будь-якою рукою навіть в рукавичках і надійну блокування при відкритті. Надійний і потужний, здатний витримати навантаження в 680 кг, AT-XR Lock забезпечує максимальну вбудовану безпеку блокування леза при відкритті і гарантує, що воно відкривається тільки за призначенням.

Safety 2.0 - запобіжник встановлений на обуху ножа і активується великим пальцем з червоним індикатором спрацьовування. Компанія SOG працювала з користувачами над розробкою системи безпеки Safety 2.0 для обох рук, яка була б настільки ж простий, як і швидкої у використанні. Вона інтуїтивно зрозуміла і використовує природні рухи рук, тому вам не потрібно послаблювати хватку ножа, щоб її використовувати. У відкритому стані система фіксується на місці як упор для великого пальця. Все повинно бути в безпеці.

Lanyard Loop - сталева петля в рукоятці ножа, дозволяє його прикріпити до карабіна, паракорд, темляком і також діє як стопор для руки, зменшуючи прослизання, а сталева скоба дозволяє легко закріпити ніж в кишені.

Рукоятка GRN - (Glass Reinforced Nylon) нейлон армований скловолокном, це гладка, але текстурированная для оптимального захоплення ручка створена для комфорту і впевненості у використанні.

Характеристики ножа SOG

  • Бренд SOG
  • Країна бренду США

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 94
Додаткові характеристики
  • Форма леза: Clip Point
    Марка сталі: D2
    Матеріал рукоятки: Нейлон армований скловолокном
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».