Набір для чищення зброї Grizzly, нарізна кал. 4,5 мм [калібр 4,5]

Набір для чищення зброї Grizzly, нарізна кал. 4,5 мм [калібр 4,5]

Продавець:Sports United

4.4/5  ( 72 оцінок )

199

Немає в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплектація:

  • шомпол латунний двосекційний (500 mm);
  • йорж латунний;
  • йорж щетинный;
  • йорж вовняної;
  • ПВХ упаковка.

Особливості:

  • обертова ручка;
  • дюймова різьба.

Поради з чищення та догляду за пневматичною зброєю:

Стовбур пневматичної гвинтівки, особливо високошвидкісний, досить швидко освинцовывается, покривається лусками свинцю від куль. Даний шар може до певного етапу взагалі не впливати на купчастість, але в якийсь момент купчастість катастрофічно втрачається і стовбур потребу в чищенні.

Загальне правило в чищенні пневматики таке: з'ясувати, при якому настреле ваша гвинтівка починає «давати косяки», і потім, незадовго до заповітної цифри, починати чистку. Неможливо дати пораду, що і коли чистити, це потрібно визначати самостійно.

Набір для чищення пневматичної зброї включає в себе шомпол латунний двосекційний (500 мм), йорж латунний, йорж щетинный синтетичний, йорж вовняної (пуховий).

Шомпол з набору для чищення пневматики служить для чищення каналу ствола, рідше ― для вибивання застрягла кулі. Складаний шомпол для довгоствольної зброї більш зручний, ніж цілісний. Він складається з 2-х колін, ручки і змінних насадок. Коліна шомпола виготовлені з металу, а зверху покриті синтетичної оболонкою. Складові частини шомпола з'єднуються між собою різьбленням. Довжина шомпола в зібраному стані без ручки і йоржа 500 мм

Латунний йорж з пропонованого набору для чищення гвинтівки калібру 4,5 мм (,177) призначений для первинного очищення стовбура від сильного нальоту свинцю (освинцовки). Не бійтеся подряпати ствол своєї пневматичної гвинтівки: нормальну ствольну загартовану сталь до 30-40 HRS не можна подряпати набагато більш м'якою латунню, а ось вичистити залишки свинцю з каналів і просто "розбити" бруд від куль латунним йоржиком цілком можна і потрібно. Металевий йорж потрібно вводити в стовбур густо змазаним.

Після попереднього чищення ми рекомендуємо використовувати основний щетинный синтетичний йорж з набору для чищення пневматичних гвинтівок. Саме він проводить основну очищення ствола пневматичної гвинтівки від свинцевих відкладень після стрілянини. Після декількох хвилин спокійної чищення (прогону синтетичного йоржа з допомогою шомпола всередині стовбура) і цей щетинный йорж можна відкласти в сторону.

Для остаточного доведення необхідно використовувати вовняної йорж з набору для чищення пневматичних рушниць. М'якою вовняною йоржиком наносите трохи спеціальної мастила. Те, що в стовбурі є мастило, повинні знати і цей фінішний йоржик. Мастила в стовбурі видно бути не повинно.

Щоб зменшити негативні наслідки "дизель-ефекту" в пружинно-поршневому зброю необхідно використовувати мінімальну кількість мастила (буквально 1-2 краплі) і заряджати гвинтівку на 3-4 пострілу відразу після змащення більш легкими кулями або повстяним пижом ― розмір і щільність підбирається досвідченим шляхом. Існують спеціальні мастила не створюють "дизель-ефект" ― з графітовими, молибденовыми або силіконовими присадками. Для розподілу змащення внутрішньої поверхні повітряного циліндра, необхідно зробити кілька десятків пострілів і тільки після цього потужність зброї стабілізується. Крім того, випускаються спеціальні густі мастила для бойових пружин пружинно-поршневої пневматики, які служать для ослаблення зіткнення витків пружини.

Стовбури потужних гвинтівок з-за сильного освинцования нарізів рекомендується чистити навіть у процесі стрільби після кожних 40-50 пострілів ― в іншому випадку помітно погіршується точність і купчастість.
Гумові ущільнювачі горловини дозатора СО2-зброї рекомендується змащувати до і після кожної стрільби (але не рідше кожних 3-х балонів), то ж відноситься до патронів з накачуванням (air cartrige). Цілісність герметизуючих ущільнювачів air cartrige перевіряється опусканням заряджених патронів у воду.

Якщо на зброї сконденсувалася волога, перед чищенням її видаляють промокальним папером або вологопоглинаючої тканиною.

Зброя, занесене з морозу в тепле приміщення, не розбирайте та не чистіть відразу. Хвилин через 20-30 воно "отпотеет", тобто вкриється крапельками конденсованих водяних парів. Тільки після цього зброю розбирається і протирається насухо.


Характеристики

Калібр, мм
  • 4.5
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами