Ніж SKIF Swing olive green (IS-002OG)

Код:  288230663
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка

Ніж SKIF Swing olive green (IS-002OG)

Код:  288230663

Колір: Зелений

Немає в наявності

658

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Ніж марки Skif – надійний помічник в різних ситуаціях. Це не тільки господарсько-побутовий інструмент, а і невід'ємний предмет в екстремальній ситуації, який завдяки своїй невибагливості і потужності, завжди допоможе вибратися з найважчих умов. Ви будете здатні до життєзабезпеченню в будь-який момент тільки тоді, коли працездатний Ваш ніж. Він настільки важливий інструмент для виживання, що Ви просто зобов'язані завжди тримати його поруч.Skif - саме ті ножі, які здатні задовольнити найвибагливіших поціновувачів ножового мистецтва. Торгова марка Skif докладає великих зусиль в області розвитку і прагне знайти ідеальну сталь і матеріал рукояті для кожного типу ножа.Ножі відмінно лягають в руці, надзвичайно міцні і зносостійкі. Саме тому Skif залишається дуже популярним серед ножових любителів. Марка зарекомендувала себе дуже добре і серед військових і співробітників правоохоронних органів, так як ножі Skif на всі сто відсотків відпрацьовують всі поставлені перед ними завдання. Ніж SKIF Swing olive green (IS-002OG)При першому ж знайомстві ніж SKIF Swing викликає асоціації з «робочою конячкою», якому по плечу навіть складні завдання. І дійсно – широкий, досить потужний, клинок з упором для великого пальця контролюючої руки і покриттям «стоунвош», не тільки захищає поверхню клинка, але і приховує сліди використання, а також зручна рукоятка з міцного і, одночасно, легкого, склотекстоліти G10, тільки підтверджують перше враження. Модель SKIF Swing буде зручна не лише для щоденного носіння, але і для «вилазок на природу».

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 205
Вага, г
  • 106
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Максим Стеценко
    Відгук від покупця. Продавець: КРАКЕН 1. Колір: Олива

    Ніж хороший, тут ніяких сумнівів, Skif молодці. Так само як і цей продавець, все вийшло дуже оперативно, подзвонили, підтвердили і вислали товар в день замовлення, на наступний день я вже забрав з пошти. 5 зірок!

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image