Мультитул Victorinox Swiss Army Super Tinker (1.4703)

Мультитул Victorinox Swiss Army Super Tinker (1.4703)

Продавець:NBK Shop

3.2/5  ( 18 оцінок )

2 172

Є в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж span VICTORINOX Swiss Army Super Tinker (1.4703) span порівняно з іншими своїми побратимами серед ножів з ліхтариком дійсно можна назвати лаконічним спартанцем. Але він здатний показати себе світу, та й подивитися на нього, навіть у темряві. Світлодіод довговічний і економічний, лампа і батарейка дуже довго не зажадають заміни. Крім функції світити Victorinox Spartan Lite, як і всякий швейцарський ніж, здатний на багато що. Два клинка, консервний ніж, відкривачка, хрестова і дві плоскі викрутки, міні-викрутка, шило і штопор. Ми впевнені Ви знайдете масу застосувань всім цим інструментам!Пристосування великий клинок малий клинок відкривачка для консервних банок маленька плоска викрутка відкривачка для пляшок плоска викрутка паз для зняття ізоляції хрестова викрутка розгортка шило штопор миниотвертка світлодіодний ліхтарик (білий світ) пінцет зубочистка кільце для ключів.

Характеристики

Загальна довжина, мм
  • 9.1
Вага, г
  • 92
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».