Кровоспинний гемостатичний бинт Quikclot Combat Gauze Z-fold 7.5см х 370см

Кровоспинний гемостатичний бинт Quikclot Combat Gauze Z-fold 7.5см х 370см

Продавець:ParaM

4.8/5  ( 495 оцінок )

2 048

Є в наявності

105

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис



Кровоспинний бинт третього покоління Quikclot Combat Gauze армійська версія. Сучасний аналог Celox

Якісною відмінністю гемостатичних засобів можна вважати той факт, що їх застосування не пов'язане з механічним впливом на кровоносні судини та нерви, повним тривалим блокуванням кровотоку кінцівки та іншими негативними явищами, пов'язаними із застосуванням джгутів та турнікетів.
Кровоспинна пов'язка, розроблена підприємством Combat Medical Systems, є додатковим елементом удосконаленої індивідуальної медичної аптечки військовослужбовця армії США (Improved First Aid Kit, IFAK), що видається окремо від неї, але є обов'язковим для носіння при веденні бойових дій.
Даний елемент являє собою герметично упаковану пов'язку, що не викликає алергії, шириною три дюйми (7,62 см) і довжиною чотири ярди (3,64 м), основною особливістю якої є її підвищений кровоспинний ефект і антибактеріальна дія, що особливо важливо при пораненні військовослужбовця в жаркому. кліматі.
Квіклот (QuikClot) – це комплексний засіб для контролю та запобігання кровотечі, який використовує інноваційні технології для гемостазису, тобто. зупинки кровотечі.
Ключовим компонентом є спеціальний інертний мінерал з величезною здатністю, що зупиняє. Combat Gauze – це м'який білий стерильний бинт, згорнутий рулоном, просочений розчином каоліну.

Що таке Kaolin (Каолін)?
Каолін - це натуральний землистий білий інертний мінерал, відомий протягом багатьох років, в основному через свої властивості, що згортають.
Кровозгортання активується набагато швидше за рахунок моментального влучення каоліну в кров, провокуючи таким чином природний каскад згортання, що призводить до швидкої коагуляції.
Каолін має небілкову структуру і не викликає алергічних реакцій та опіків.

Завдяки тому, що бинт складений гармошкою, він готовий до використання. Його можна швидко почати вводити у рану.
Z-Folded бинт займає менший обсяг, що дуже важливо за умов обмеженого місця всередині підсумків індивідуальних аптечок IFAK.
По всій довжині Quikclot Combat Gauze Z-Fold проходить блакитна смужка, яку добре видно під дією рентгенівських променів.
Потрібна вона для швидкої ідентифікації бинта всередині ранового отвору навіть після того, як бинт повністю просочений кров'ю, що згорнулася.
Quikclot Combat Gauze сертифікований державними установами США – Інститутом Польових Медичних Досліджень Армії США.
Рекомендується для надання першої долікарської допомоги.

особливості:

- Поліпшений контакт з раною в порівнянні з порошковими засобами;
- не залишає хімічних опіків;
- ефективна Z-подібна форма, що не вимагає розмотування, що дозволяє запихати Quikclot Combat Gauze в рану дуже оперативно прямо з упаковки;
- зменшений розмір та товщина завдяки формі Z-Folded, що дозволяє комплектувати аптечку вдвічі більшою кількістю бинтів порівняно з попереднім поколінням;
- не викликає алергічних реакцій;
- видно на знімках рентген апарату завдяки синій смужці по центру;
- ширина ~ 7.5 сантиметра, довжина 3.7 метра

Порівняно із гранульованим засобом Celox бинт Quikclot Combat Gauze не потрібно вимивати з рани, а можна просто дістати.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами