Туристичний набір для виживання: 10 предметів в одному - Набір для виживання SOS

Туристичний набір для виживання: 10 предметів в одному - Набір для виживання SOS

Продавець:WZ’s

4.8/5  ( 24 оцінок )

510

Немає в наявності

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Туристичний набір для виживання 10 в 1 — відмінний подарунок для любителів туризму та активного відпочинку. Він просто незамінний для подорожей, кемпінгу, екстремальних видів спорту. І навіть якщо ви надаєте перевагу відпочинку на дивані або в шезлонгу на березі басейну з підігрівом, все-одно киньте такий набір в багажник машини - хай він краще вам ніколи не знадобитися, але з ним ви завжди будете готові до будь-якої непередбачуваної ситуації. Форс-мажори в нашому житті ніхто не відміняв, на жаль

Плюси набору для виживання:

1. Компактність і легка вага. Не обтяжить вас в подорожі, навіть якщо це піший похід з рюкзаком, коли кожен грам вантажу має значення.

2. Багатофункціональні інструменти, які згодяться як для відпочинку, так і для екстремальних подорожей.

3. Водонепроникний і ударостійкий чохол допоможе зберігати інструменти в безпечному місці. Такий набір прослужить вам дуже довго.

Кому дарувати:

1. Мандрівникам і туристам.

2. Водіям.

3. Велосипедистам.

4. Людям, які ведуть активний спосіб життя і вміють знаходити виходи з найбільш непростих ситуацій.

До складу набору входить:

1. Рятувальна теплова ковдра. Міцний і компактний дизайн, нетоксичний матеріал багаторазового використання, водонепроникний і вітрозахисний, він може зберігати до 90% тепла тіла. Необмежене використання: можна використати як намет, підстилку, для ізоляції, створення затінку, аварійного сигналу, захисту від дощу, виживання на відкритому повітрі, запобігання переохолодження або шоку. Розмір 130 * 210 см

2. Унікальна швейцарська карта-мультитул. Розміром в кредитну карту, легко поміщається в гаманець, кишеню. Одинадцять функцій: відкривачка (2 різновиди), 4-позиційний ключ, 2-позиційний ключ, ключ Butterfly Болт, допоміжний ключ напрямки, драйвер Болт, лезо (кілька різновидів), лінійка, отвір для ланцюжка, ключів.

3. Кресало. Зроблено з магнію і заліза. Легке, компактне зручне для перенесення, з функціями Flint / Bottle Opener / Scraper 3. Застосувати в будь-якому місці, у будь-який час і в будь-яких умовах.

4. Ручка виживання. Виготовлено з вольфрамової сталі. Дуже міцна, може бути використана у випадку, якщо треба розбити вікно/скло, незамінна в надзвичайній ситуації.

5. Ніж викидний.

6. Свисток

7. Тактичний ліхтарик (батарея АА не входить в комплект)

8. Компас

9. Портативний брелок-ліхтарик

10. Карта виживання

11. Ударостійкий кейс

Набір для виживання - ваш надійний супутник і помічник у будь-яких пригодах. Подаруйте набір того, про кого ви дбаєте по-справжньому і чия безпека для вас дуже і дуже важлива.

Характеристики

Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами