Рюкзак тактичний 36L AOKALI Outdoor A18 Black

Рюкзак тактичний 36L AOKALI Outdoor A18 Black

Продавець:Aliko

4.8/5  ( 870 оцінок )

1 183

1 075

Є в наявності

2

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак-сумка AOKALI - максимум зручності

Тактичні рюкзаки використовуються переважно військовими і працівниками силових структур, але також підійдуть туристам, мисливцям і рибалкам. Прихильники стилю мілітарі вибирають подібні моделі і для повсякденного носіння.

Outdoor A18 має багатофункціональну конструкцію, що дозволяє зручно переносити та надійно зберігати необхідні речі. Завдяки продуманості кожного елемента військового рюкзака, під час спецоперацій або в польових умовах можна швидко відшукати необхідний предмет.

Особливості та переваги тактичного рюкзака AOKALI:

  • Матеріал. Модель виконана з надміцного водостійкого матеріалу оксфорд. Він стійкий до зношування, опадам, не вигоряє і не стирається, тому надійно захистить всі речі від вологи і пошкоджень.
  • Обсяг. Виріб має середні габарити, його обсяг становить 35 л. Даний розмір є найбільш оптимальним і практичним для будь-яких цілей.
  • Дизайн. Рюкзак виконаний в класичній кольоровій гамі стилю мілітарі, що робить його універсальним для різних цілей. На ньому немає зайвих деталей, об'ємних кишень і нашивок — це надає виробу акуратного вигляду.

Тактичний рюкзак AOKALI має два основних верхніх відділення, чотири фронтальні кишені на блискавці. Всередині виробу зроблено відділення для ноутбука і один внутрішній кишеньку.

Регульовані лямки з внутрішньої сторони зроблені м'якими, що робить модель максимально зручною навіть при тривалому носінні. Вони скріплюються нагрудним ремінцем, який запобігає їх спадання із плечей і забезпечує хорошу фіксацію ноші. По боках вироби пришито по дві спеціальні стяжки, які дозволяють регулювати обсяг або прикріпити додаткове спорядження.

На спинці є м'які вставки з боків і в районі попереку. Вони знижують тиск спорядження на спину, а також зменшують навантаження. Між ними спеціальний простір, що забезпечує вентиляцію, що особливо актуально в жарку погоду.

На фронтальній частині рюкзака нашита система Molle, яка дозволяє переносити додаткове спорядження допомогою жорсткого кріплення.

Фурнітура зносостійка, міцна і працює якісно без заїдання. Всі шви добре прострочені і закріплені.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Оксфорд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами