Рукавички тактичні з відкритими пальцями 5.11 BC-4379, L Чорний

Рукавички тактичні з відкритими пальцями 5.11 BC-4379, L Чорний

Продавець:4ILI

4.5/5  ( 15 оцінок )

124

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тип: рукавички тактичні з відкритими пальцаміМатеріал: фліс, PL (поліестер) Пальці: откритиеРазмер: M, L, XLЦвет: Чорний

Як правильно вибрати розмір рукавичок:

Рукавички вибираються по колу долоні домінуючою руки. Виміряйте окружність долоні вище великого пальця (як показано на малюнку), і виберіть відповідний вам розмір рукавичок відповідно до таблиці.

опис

Рукавички тактичні без пальців виконані з м'якого флісу, який був ретельно оброблений спеціальними просоченнями для посилення міцності матеріалу. Легка і дихаюча тканина вільно пропускає повітря, створюючи комфортні відчуття при використанні рукавичок. На зап'ясті рукавички стягуються за допомогою липучки. Завдяки цьому рукавички надійно закріплені на руці. З боку долонь на тканину нанесені спеціальні покриття, які запобігають зісковзування. Тактичні рукавички без пальців надають можливість легко і вільно рухати кистю руки, таким чином, підвищується маневреність.

призначення

М'які тактичні рукавички, перш за все, порадують любителів спорту. Незамінними помічниками такі рукавички будуть в походах, для любителів активного відпочинку. Завдяки малій вазі, компактності і зручності використання, ці тактичні рукавички можна використовувати в повсякденному житті. Гідно оцінили характеристики матеріалу цих рукавичок і військові. Крім того, серед активних покупців виявилися мисливці і рибалки, тому що такі рукавички не вбирають вологу, анатомічно повторюють кисть руки і прекрасно підходять для використання в будь-яких погодних умовах.

Характеристики

Колір
Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами