Пневматичний пістолет Umarex GLOCK 19X FDE

Оставить отзыв

Код:  297595028

Пневматичний пістолет Umarex GLOCK 19X FDE

Оставить отзыв

Код:  297595028

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

4 622

Нет в наличии

1

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Пневматичний пістолет Umarex Glock 19 - це газобалонна ліцензійна версія бойового австрійського пістолета Glock 19 від відомого бренду пневматичної зброї. Пістолет Стріляє завдяки енергії стисненого вуглекислого газу, укладеного в балончик 12 м

Боєприпаси для цього пістолета стандартні - пульки 4,5 мм. Швидкість пострілу гідна - 110-120 м / с, при цьому потужність вироби не перевищує 3 Дж, що дозволяє купувати його без ліцензії. Магазин вміщує 16 боєприпасів, кнопка відбирання магазину розташована на корпусі праворуч. Для захисту від випадкового пострілу тут встановлений знаменитий оригінальний запобіжник на спусковому гачку, УСМ приводиться в дію тільки при сильному натисканні на запобіжник.

Заводські прицільні пристосування Умарекс Глок 19 представлене цілком з мушкою нерегульованого типу, додаткові ж прицільні пристосування можна встановити завдяки наявності спеціальних пазів на рамці пістолета. Зовні виріб не відрізняються від бойового зразка, виробник в точності повторює всі насічки і написи на корпусі. Використовувані матеріали - метал і пластик, на рукоятці є подпальцевие виїмки. Переважати виріб 0,57 кг, довжина його 19 див. Комплектація пістолета мінімальна - магазин і паспорт.

Характеристики

Начальная скорость пули
Калибр
Вес, г
Емкость магазина
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические пистолеты, калибр которых не превышает 4,5 мм и револьверы под патрон Флобера калибром до 4 мм включительно разрешение не требуется!