Цілевказувач LaserMax для Glock 20/21/41 GEN4 зелений

Цілевказувач LaserMax для Glock 20/21/41 GEN4 зелений

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

18 800

18 706

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

опис

целеуказателя LaserMax для Glock 20/21/41 GEN4 зелений

Серія лазерних целеуказателей Guide Rod Lasers дозволяє встановити цілевказувач не змінюючи зовнішніх габаритів вашого зброї, що дозволяє використовувати стандартну кобуру. Завдяки простоті установки, зручністю експлуатації і безкомпромісної надійності целеуказатели LaserMax завоювали заслужену популярність у військових і правоохоронців не тільки в США, але і в багатьох країнах світу. Конструкція "внутрішнього" лазерного целеуказателя запатентована компанією LaserMax більше 20 років тому і до сих пір є їх "візитною карткою", і проводиться тільки цією компанією. Незважаючи на свої малі габарити, цілевказувач показує відмінні результати роботи на різних дистанціях. Розташування целеуказателя безпосередньо поруч зі стовбуром дозволяє ще більш точно і швидко цілитися, що важливо в екстремальній ситуації.

Цілепокажчики Guide Rod Lasers компанії LaserMax прийняті на озброєння силових відомств багатьох країн світу, є показником якості продукції.

Лазерний цілевказівник GLOCK GUIDE ROD LASER розроблений спеціально для моделей Glock 20/21/41 (Gen4) і встановлюється замість штатного стрижня поворотної пружини. Завдяки тому, що цілевказувач знаходиться близько до дульного зрізу, забезпечується максимальна наближеність точки прицілювання / попадання.

• Пульсуючий лазерний промінь зеленого кольору.

• Двостороння управління.

Характеристики

Вага
  • 21.5 г
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами