Китель Aircrew combat uniform Multicam 7700000017499 L

Китель Aircrew combat uniform Multicam 7700000017499 L

Розмір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Месник

4.9/5  ( 162 оцінок )

1 600

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Army Aircrew Combat Uniform або A2CU - не горюча бойова уніформа. Підвищує комфорт екіпажу (бойової техніки/водіїв/льотчиків) і забезпечує захист від вогню під час передпольотної підготовки, заправки, в ході польоту і при виконанні інших операцій в авіації.
 
Куртка вільного покрою застібається на металеву блискавку. Комір стійка. Плечі куртки мають посилюючі накладки. Врізні нагрудні кишені на металевій блискавці закриваються зверху клапанами на липучках.
Накладні кишені на рукавах закриваються клапанами з додатковою блискавкою. Підсилюючий шар на ліктях. Регульована талія - з допомогою пояса вшитого в куртку, чия фіксація відбувається липучками. На грудях – дві кишені для ручок (олівців).
 
Для пошиття форми A2CU використовується тканина Номекс (Nomex), до складу якої входить 92 відсотки мета-арамідних волокон Nomex, 5 відсотків кевлара і 3 відсотки антистатичного волокна Р-140.
Тканина Номекс має низьку теплопровідність, що забезпечує захист від опіків II і III ступеня, стабільної антистатикой і ергономічністю.
Вогнестійкі та термостійкі властивості тканини, закладені на молекулярному рівні, є постійними і зберігаються протягом всього терміну експлуатації.
Крім того, Номекс володіє властивістю самозатухання, вона не горить, не димить, не плавиться і не утворює патьоків, відмінно переносить прання і хімчистки.
Входить в склад тканини кевлар покращує стійкість матеріалу до розриву при раптових спалахах полум'я і разом з тим підвищує рівень захисту людини.
Під впливом тепла пори тканини закриваються, що знижує проникнення гарячого повітря всередину.
При тривалому впливі тепла тканина ущільнюється і утворює міцну обвуглену поверхню, яка продовжує забезпечувати оптимальну термічну ізоляцію тіла.
Склад: 92% Meta-Aramid, 5% Para-Aramid and 3% Conductive Fiber

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Тактичний одяг
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами