Окуляри ESS ICE-2x Naro Retail Kit 7700000022516

Окуляри ESS ICE-2x Naro Retail Kit 7700000022516

Продавець:Месник

4.8/5  ( 150 оцінок )

4 120

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ESS "ICE NARO" є першою у світі моделлю балістичних окулярів, яка спеціально спроектована для вузького обличчя. Дана модель вже ніж стандартна версія "ICE", але також забезпечує такий же рівень балістичного захисту та чіткості огляду.

Захисні окуляри "ICE NARO" мають комфортну форму та добре поєднуються з різними видами головних уборів та приладів (стрілкові навушники тощо), а також мають змінні лінзи. Вони мають легку вагу і відсутність оправи, що забезпечує необмежений огляд. У цей же час змінні лінзи допомагають адаптувати балістичні окуляри під різне освітлення та навколишнє середовище. Лінзи мають спеціальне антизапотівне покриття Anti-Fog.

Товщина лінз – 2,4 мм.

Дужки регулюються за довжиною та формою (мають металеву вставку на кінчиках). Це сприяє збільшенню комфорту, безпеки та адаптації до будь-якої форми голови.

Спеціальні кріплення на дужках призначені для страхувального шийного ремінця.

Матеріал лінз – полікарбонат, матеріал дужок – нейлон. Усі лінзи захисних окулярів ICE NARO забезпечують 100% захист від ультрафіолету UVA/UVB та відповідають стандартам "ANSI Z87.1-2010" та "MIL-PRF-31013 (пункт 3.5.1.1)".

Існує можливість використовувати захисні окуляри "ICE NARO" зі спеціальними вставками для діоптричних лінз U-Rx Insert, P-2B Rx Insert та Vice Rx Insert.

 

Комплектація, як на фото

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами