Тактичний рюкзак снайпера Eberlestock G3 Phantom Sniper Pack Coyote Brown 2000000033723

Тактичний рюкзак снайпера Eberlestock G3 Phantom Sniper Pack Coyote Brown 2000000033723

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

20 560

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Eberlestock у G3M Phantom був удостоєний найвищого балу "5" у кожній категорії Асоціацією NTOA (National Tactical Officers Association).

Phantom запроваджує новий тип тактичного рюкзака. Це перший продукт, що забезпечує комплексне суміщення мішка для перенесення та рюкзак. Phantom дозволить вам завжди мати при собі важку зброю в рюкзаку із приховуванням або без приховування верхньою кишенею. Якщо кишеня не встановлена, ви можете витягти повномасштабну снайперську гвинтівку з рюкзака дуже швидко. В іншому випадку, з кришкою на зброю, ніхто не дізнається, що ви несете. Якщо ви залишите кліпи управління, ви можете швидко витягати пістолет безпосередньо з рюкзака.


Модульна система дозволяє Вам вибирати, що саме Вам необхідно для виконання місії: повний комплект, тільки Backscabbard, тільки батареї або мішок для перенесення.

Рюкзак Phantom заснований на покращенні основного відділення навантаження рюкзака Gunslinger та пропонує більше можливостей, оскільки він оснащений підвісними додатковими модулями для гідратації та кишенями для радіо. Phantom надає можливість відстібати сумки та ремені із запатентованих Backscabbard, які можуть використовуватися в поєднанні з верхнім покриттям рюкзака.

Основний відділ з фронтальним завантаженням, з двома рівнями різного розміру харчові кишені, ергономічна підкладка всередині, PALS кріплення всередині та зовні, складні полиці, які можуть бути використані для розриву основного відсіку у верхній та нижній частині.

Пластифіковані сітки "стійки" на задній стінці верхньої частини рюкзака можна використовувати для перенесення великих радіо або інших предметів.

Рюкзак Phantom може містити два 3-літрові комплекти гідратації, встановлені в бічні кишені.

Phantom має великий поясний ремінь, з 5 х 3 PALS кріплення з кожного боку.
Phantom включає унікальний підхід Eberlestock до питання швидкого вилучення та зручного прихованого перенесення подовженої зброї, і дозволяє виконувати широкий спектр тактичних завдань. Рюкзак Phantom підходить під більшу частину стрілецької зброї, тому військові та поліцейські сили її активно використовують.

Верхнє покриття включає висувний рукав, який виходить за приклад і оптики. Він забезпечує хорошу кількість перекриття для зберігання відходів гармати відсіку при перенесенні. Мішок може повною мірою вміщувати зброю до 60" завдовжки.

Phantom дозволяє легко захистити себе від дощу, просто натягнувши покриття з кишені нижньої частини основного відсіку. Це покриття може бути використане для покриття всього рюкзака і зброї, або просто рюкзака, залишивши можливість швидкого вилучення своєї зброї завдяки системі Backscabbard.
Матеріал: 1000 Danier Cordura

Вага: 3,75 кг

Загальний об'єм: 74 літрів

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Тактичне спорядження
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами