Складна туристична лопата SHOVEL

Складна туристична лопата SHOVEL

Продавець:OpenPlanet

4.5/5  ( 810 оцінок )

336

235

Немає в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дуже легка та компактна складна саперна лопатка з функцією кирки та компасом, вбудованим у ручку. Вага лопати лише 400 г, займає дуже мало місця. Постачається в зеленому армійському камуфляжному чохлі, пристосованому для кріплення на пояс.

Також виконує функцію відкривачки пивних пляшок. Одна з найкомпактніших складних саперних лопат на ринку. Купуйте і не пошкодуєте – обов'язковий атрибут рюкзака виживальника!

Складна туристична лопата чудово підходить як для роботи в саду та городі, так і для використання у похідних умовах. Користуються такою лопатою, незважаючи на її назву, не тільки туристи, а й автомобілісти, і дачники, а також любителі шашликів та відпочинку на природі.

Особливістю лопати є наявність на торці ручки компас, який не дасть вам заблукати в разі чого!

Робоча частина лопати виготовлена ​​із сталі. Ця модель також забезпечена киркою, завдяки чому лопата стає більш практичним і багатофункціональним. З одного боку лопати знаходяться зуби - дозволяють підрізати дрібні корінці та вітри.

Живець лопати має м'який прогумований наконечник, що забезпечує зручне захоплення. У складеному вигляді туристична лопата зберігається в матерчатому чохлі комуфляжу, який входить в комплект.


Характеристики

Додаткові характеристики
  • Складная
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами