Нож складной Firebird by Ganzo F6252 черный

Код:  306297923
Матеріал клинка

Нож складной Firebird by Ganzo F6252 черный

Код:  306297923

Немає в наявності

430

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Описание ножа Ganzo Firebird F6252:

Линейка изделий Firebird заслужила особую популярность благодаря сочетанию нескольких важных характеристик. Эти ножи имеют небольшие габариты, что даёт возможность применять их каждый день. Они хорошо проявляют себя на практике, качественно собраны, удобны, и доступные по цене. F6252 является одной из таких моделей.

Нож Firebird F6252 отличается яркими цветами рукояти, чёрным и зелёным. За счёт такой яркой расцветки он легко различим, например, в траве, когда вы отправляетесь на пикник либо в путешествие. Оптимально подойдёт для использования в туризме. В состав лезвия вошла качественная сталь марки 4116 Krupp, твёрдость которой достигает 56 единиц по шкале Роквелла. Сталь необходимо регулярно затачивать, но срок службы длительный, при условии минимального ухода. Нож выдерживает контакт с водой, что очень важно, когда его используют в полевых условиях. Тем не менее, не стоит забывать протирать нож сухой салфеткой после применения.

Модель пригодится рыбакам, охотникам, и вообще крайне удачна для применения в активном отдыхе. Производители придали лезвию форму drop point и сделали широкие спуски. Поверхность металла отшлифована крупными абразивными камнями по методу stone wash.

Рукоять скруглённая, удобная, хорошо ложится в ладонь, сделана из стеклонаполненного волокна. Такой композитный материал даёт ножу требуемые качества. Устойчивость к износу, прочность, долгий срок службы. Рельефная поверхность ручки гарантирует отличное сцепление, нож не выскользнет из ладони, даже если она мокрая либо испачканная. Выполнять ножом можно множество операций. Нарезать продукты, вскрывать консервные банки, разрезать что-либо. Для фиксации лезвия предусмотрен замок разновидности Liner lock. Удобно и безопасно.

Общая длина составляет 21 сантиметр. Длина ножа в сложенном виде – 12,1 сантиметра. Толщина клинка – 3,3 миллиметра. Длина лезвия составляет 8,9 сантиметра. Весит модель 142 грамма.

Характеристики ножа:

  • складная модель для туризма, активного отдыха;
  • удобная рукоять округлой формы;
  • твёрдость клинка достигает 56 единиц по Роквеллу;
  • клинок из стали марки 4116 Krupp;
  • рукоять из стеклонаполненного волокна;
  • форма клинка: drop point;
  • замок типа Liner lock;
  • обработка поверхности лезвия по типу stone wash;
  • цвета ручки – чёрный и зелёный;
  • длина общая составляет 21 сантиметр;
  • длина в сложенном положении – 12,1 сантиметра;
  • длина клинка – 8,9 сантиметра;
  • толщина лезвия составляет 3,3 миллиметра;
  • весит изделие 142 грамма.

Гарантия на модель – 1 год с момента её приобретения.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Матеріал клинка
Вага, г
  • 142
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр Кіяшко
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO

    Дуже гарний ніж, придбав на заміну Ganzo G620, який перед тим подарував кумові :) Хотілося подивитись та порівняти, тому зупинився на загалом схожому F6252. Що можу сказати після першого тижня користування: ніж постійно зі мною - кліпса надійно тримає в кишені, хоча декому може здатися занадто тугою (мені норм), постійно доводиться щось підрізати, тому вже декілька разів став у нагоді.
    Зібраний якісно, клинок точно по центру, ніде не люфтить, хоча відкривається м'яко. Неприємною (зовсім трохи) несподіванкою стала відсутність підпружинення клинка: у G620, який, до речі, дешевший, воно є - клинок не треба повністю виводити, приблизно на 45 градусів, а далі вже він сам. Тут такого немає, і це досить прикро, та я вже почав звикати.
    Рукоятка досить зручна, спроектована під чоловічу руку середнього розміру. Пластмаса накладок тверда і на дотик не сказати щоб дуже приємна, проте в користуванні дискомфорту не викликає, тому я вже не звертаю уваги на цю "прикрість". В ютуб-оглядах часто скаржаться, ніби лайнери погано оброблені й ріжуть руку: у моєму випадку все досить пристойно, а єдине, що ріже - то це лезо, яке мене вже двічі "вкусило". Будьте обережні, ріже досить агресивно!
    Не можу віднести це до недоліків, але ніж таки важкенький - кишеню помітно відтягує, проте на кліпсі на джинсах сидить нормально. Не любив я раніше кліпси, муляли в руку, тому завжди відкручував та викидав. А ось на F6252 (на G620 також) такої проблеми немає, приємно вражений! Та й отвору під темляк немає (хоча без проблем можна прив'язати до нижньої бонки, лезо не дістає), тому кліпса тут дуже доречна.
    Обидва ножі купував у магазині Armyone - замовляв то занадто пізно, то у вихідний, але товар відправляли буквально наступного дня, молодці!
    Залюбки приєднуюсь до гарних відгуків про магазин!
    За нагоди знову буду звертатись, обидва рази товар відмінної якості, відправка без затримок.

    Переваги:
    Якісно зібраний, зручно сидить у руці, дуже гострий
    Недоліки:
    Поки не виявив

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».