Відгуки покупців про Нож складной Firebird by Ganzo F6252 черный

Код:  306297923
Залиште свій відгук про цей товар
  • Олександр Кіяшко
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO

    Дуже гарний ніж, придбав на заміну Ganzo G620, який перед тим подарував кумові :) Хотілося подивитись та порівняти, тому зупинився на загалом схожому F6252. Що можу сказати після першого тижня користування: ніж постійно зі мною - кліпса надійно тримає в кишені, хоча декому може здатися занадто тугою (мені норм), постійно доводиться щось підрізати, тому вже декілька разів став у нагоді.
    Зібраний якісно, клинок точно по центру, ніде не люфтить, хоча відкривається м'яко. Неприємною (зовсім трохи) несподіванкою стала відсутність підпружинення клинка: у G620, який, до речі, дешевший, воно є - клинок не треба повністю виводити, приблизно на 45 градусів, а далі вже він сам. Тут такого немає, і це досить прикро, та я вже почав звикати.
    Рукоятка досить зручна, спроектована під чоловічу руку середнього розміру. Пластмаса накладок тверда і на дотик не сказати щоб дуже приємна, проте в користуванні дискомфорту не викликає, тому я вже не звертаю уваги на цю "прикрість". В ютуб-оглядах часто скаржаться, ніби лайнери погано оброблені й ріжуть руку: у моєму випадку все досить пристойно, а єдине, що ріже - то це лезо, яке мене вже двічі "вкусило". Будьте обережні, ріже досить агресивно!
    Не можу віднести це до недоліків, але ніж таки важкенький - кишеню помітно відтягує, проте на кліпсі на джинсах сидить нормально. Не любив я раніше кліпси, муляли в руку, тому завжди відкручував та викидав. А ось на F6252 (на G620 також) такої проблеми немає, приємно вражений! Та й отвору під темляк немає (хоча без проблем можна прив'язати до нижньої бонки, лезо не дістає), тому кліпса тут дуже доречна.
    Обидва ножі купував у магазині Armyone - замовляв то занадто пізно, то у вихідний, але товар відправляли буквально наступного дня, молодці!
    Залюбки приєднуюсь до гарних відгуків про магазин!
    За нагоди знову буду звертатись, обидва рази товар відмінної якості, відправка без затримок.

    Переваги:
    Якісно зібраний, зручно сидить у руці, дуже гострий
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець Armyone

      Олександр, щиро дякуємо Вам за такий крутий відгук і оцінку нашому магазину! Ми раді будемо знову за Вами співпроцювати:)