Ніж Opinel №8 Outdoor earth-green (001715)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж Opinel №8 Outdoor earth-green (001715)

Продавець:Легенда

4.5/5  ( 507 оцінок )

1 911

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Опис ножі Opinel №8 Outdoor Earth:

Французька компанія Опінель займається виробництвом ножів для найрізноманітніших цілей. Так, в асортименті цієї компанії можна побачити ножі для будинку, ремонту, саду та туризму. Туристичні ножі також діляться на безліч категорій, проте більшість із них універсальні і підходять для застосування у найважчих умовах.

Ніж Opinel №8 Outdoor Earth є одним із туристичних, багатофункціональних ножів. Такий ніж можна брати з собою в будь-який похід: чи то полювання, рибалка чи просто відпочинок на березі річки чи в лісі. Цей ніж має класичне для більшості моделей цього виробника виконання та розкладну конструкцію.

Клинок має стандартну форму, проте його особливістю є наявність комбінованої заточування ріжучої кромки (напівсеррейтор), що дозволяє різати навіть найгустіші предмети, наприклад, веревку або дрібні гілки. Виготовляється клинок із шведської нержавіючої сталі марки Sandvik 12C27. На ножах, виготовлених із такої сталі, зазвичай стоїть позначка «inox».

Рукоятка виготовлена ​​з високоміцного пластику. А точніше – з матеріалу, який вже став класикою для складання туристичних ножів – поліаміду, армованого скловолокном. Даний матеріал ударостійкий, не сприйнятливий до води і витримує температури в діапазоні від -40 до +80 С. Також, в ручку вбудований свисток для екстрених ситуацій, гучністю до 110 dB є відвір під темляк для зручного транспортування.

Як фіксує клинок пристрою, використовують стандартний варіант для компанії Опінель, а саме - замок "Virobloc".

 

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85
Твердість клинка
  • 56-58
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».