Ліхтар Streamlight Sidewinder Compact II 2000000001821

Ліхтар Streamlight Sidewinder Compact II 2000000001821

Продавець:Месник

4.9/5  ( 153 оцінок )

3 960

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ліхтар Streamlight Sidewinder Compact II Military розроблявся спеціально для армійських спецслужб і завдяки своїй конструкції знайшов широке застосування у різних підрозділах. Забезпечений світлодіодами різного кольору для спеціальних завдань за різних зовнішніх умов і часу роботи.
 
Відмінною особливістю цього багатоцільового ліхтаря є можливість роботи з елементами живлення двох форматів: CR123A та AA. Ліхтар Streamlight Sidewinder Compact II Military чи не єдиний ліхтар, де передбачена така можливість.
 
У ліхтарі використовуються чотири типи світлодіодів: білий, червоний, інфрачервоний, синій.
 
Білий потужний світлодіод використовується для різних завдань при необхідності максимально висвітлити прилеглу територію та віддалені об'єкти.
Красный светодиод идеален, когда необходима подсветка локального характера. Красный свет не нарушает ночного зрения
Синий светодиод оптимален для подсветки локального характера в условиях задымленности и тумана
Инфракрасный свет необходим в полной и практически полной темноте при работе с приборами ночного видения
 
Особое внимание при разработке фонаря было уделено элементам управления. Выбор требуемого светодиода осуществляется с помощью самоблокирующегося поворотно-выдвижного переключателя на головной части фонаря. Таким образом, случайное переключение режимов свечения исключено. Компания гарантирует беспроблемную работу переключателя даже после 300 000 циклов переключений. Для дополнительной информативности переключатель имеет тактильный индикатор включения инфракрасного режима. Также на корпус нанесен индикатор IR SAFE, что очень важно, поскольку инфра свет находится в невидимом диапазоне, включенный фонарь может посадить батареи в самый неподходящий момент. Включение осуществляется кнопкой, расположенной на переключателе. Для каждого светодиода предусмотрен выбор одного из четырех уровней яркости: 10% — 25% — 45% — 100%. Выбор нужного уровня яркости выбирается путем нажатия и удержания кнопки включения. Режимы меняются в следующей последовательности: 10% — 25% — 45% -100% — 45% — 25% — 10% . Для каждого светодиода предусмотрен режим стробоскопа, который активируется двойным нажатием кнопки включения.
 
Легкий ударостійкий корпус ліхтаря виготовлений із надміцного нейлонового полімеру, стійкого до багатьох агресивних середовищ діелектричного матеріалу. Конструкція забезпечує відмінний ударозахист: ліхтар витримує падіння на рівну бетонну поверхню з трьох метрів. Кришка відсіку батарей надійно прикріплена до корпусу сталевим канатом, що витримує навантаження до 12 кг, що дуже зручно при заміні елементів живлення, особливо у темну пору доби. Конструкція ліхтаря запобігає можливості переполюсування елемента живлення. Сталева поворотна 185° незнімна кліпса дозволяє надійно закріпити ліхтар на амуніції. 
 
У конструкції передбачені кільця ущільнювачів, які забезпечує високий рівень довговічності і вологостійкості IPX7 (знаходження в зануреному стані на глибину 1 метр протягом 30 хвилин не впливає на роботу пристрою).
 
Полікарбонатна лінза ліхтаря, що не б'ється, захищена від легких подряпин спеціальним покриттям. Сучасний полікарбонат є найміцнішим з усіх прозорих матеріалів, що виробляються в промислових масштабах. Високий ступінь прозорості, а також широкий температурний діапазон застосування (від -40 до +140 ° С) роблять його відмінним матеріалом для ліхтарних лінз.
 
NSN:6230-01-613-4312

Характеристики

Заявлений час роботи
  • залежить від типу світлодіода та режиму потужності
Потужність світлового потоку, лм
  • 55
Елементи живлення
  • AA,CR123A
Матеріал корпусу
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами