Ніж складний Firebird F704-BK by Ganzo G704

Код:  307063938
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка

Ніж складний Firebird F704-BK by Ganzo G704

Код:  307063938

Немає в наявності

1 183

  • 1 183 за 1 шт  / 1 183 за 1 шт

Гарантія. 1 місяць офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Опис Firebird F704:

Firebird 704. Ніж від все набирає популярності фірми. Якісний, міцний, за прийнятною ціною ніж.

Чим же він завоював таку популярність? Адже є чимало ножів у схожій ціновій категорії і з них хтось рідше краще, хтось важить менше, який ніж може бути зручніше або може похвалитися сталькою краще. Але жоден не може похвалитися поєднанням усіх якостей.

У цьому ножі немає поганих і слабких деталей, все продумано та враховано. Firebird 704 просто фантастичний універсал. Для початку ніж міцний і надійний, клинок завдовжки 86мм і товщиною 3,8 мм впорається з будь-якою роботою і навантаженням які можуть випасти ножу. Міцна та якісна фурнітура, полегшені лайнери та накладки з міцного склопластику G10 роблять рукоять просто незруйноване. Все це в комплексі забезпечує ножу дуже високу міцність та надійність. Високолегована нержавіюча сталь марки 440С закалена приблизно на 58 HRC. Вона досить тверда, щоб тривалу годину зберігати заточку і досить пластична, щоб зберегти різальну кромку від відколів. У відкритому стані клинок утримує замок ригеля типу AxisLock. Це один із найміцніших типів фіксаторів винайдених на поточний момент.

Стругання, різання веревок, проводів та товстої шкіри, запросто можна без проблем обробити невеликий охотничий трофей. Цей ніж витримає все і при цьому залишається досить легким, щоби перебувати з вами всю годину. Одночасно з цим Firebird 704 компактний і елегантний ніж, який не напружуючи оточуючих допоможе з дрібними побутовими питаннями коли потрібно підрізати задирок, відрізати затяжку, розкрити упаковку або заточити олівець. Не помилити він і при роботі з продуктами. Ніж добре сидіти в руці завдяки невеликим підпальцевим виїмкам. Не слизька рукоять із шорсткого пластику забезпечує надійне утримання ножа, а насічка на обуху під великий палець робить управління ножа більш точним. Завдяки продуманому дизайну ніж зручний як у великій, так і невеликій руці і в різних хватах. Також завдяки конструкції рукояти ножа дуже легко миється.

У підсумку Firebird 704 це ніж з оглушливим поєднанням міцності, якісного виготовлення, робочих якостей та ціни.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 56-58
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».