Ніж Firebird F618 by Ganzo

Матеріал клинка

Ніж Firebird F618 by Ganzo

Продавець:Right Time

4.9/5  ( 360 оцінок )

200

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лінійка виробів Firebird представлена компактними розмірами, простими, ефективними ножами, які відмінно підходять для використання кожен день. Також вони широко застосовуються в туризмі та активному відпочинку. Ще одна безумовна перевага ножів – їх доступність, оскільки це моделі бюджетного сегмента. Цей ніж є одним з примірників серії.

Ніж моделі Firebird F618 має акуратний, простий дизайн, і призначений для використання в туризмі, для активного відпочинку. Також може розглядатися як варіант для EDC-носіння. Компактний інструмент у своєму складі має сталь марки 440, колір леза – хром, захист від появи корозії. Модель відрізняється високою якістю збірки, вона класична, надійна, досить універсальна. У ножі встановлений традиційний фіксатор Liner Lock, який відмінно себе зарекомендував протягом багаторічної історії.

Ручка зручна, ергономічна, і зроблена із застосуванням ABS-пластика. Цей матеріал як не можна краще підходить для виготовлення подібних ножів туриста. Він стійкий і надійний, витримує великий діапазон температур, абсолютно нетоксичний. Тому і ніж з таким матеріалом буде вірним супутником власника в похідних умовах. Витримуючи різні навантаження ззовні. Поверхня ручки зроблена таким чином, що ніж не вислизне з долоні, навіть якщо руки мокрі, масні, забруднені. Що гарантує безпечну роботу. Ніж відмінно збалансований і комфортний для інтенсивного застосування. У торці рукояті передбачили отвір для темляка, кільця або іншого кріплення.

Загальна довжина моделі сягає 195 мм, довжина в складеному вигляді становить 115 мм. Довжина леза – 80 мм, а ширина по обуху клинка дорівнює 2,5 мм. Важить ніж 110 грам. Може бути використаний туристами, рибалками, мисливцями, дачниками, мандрівниками. Також буде корисний в побуті, і завжди, коли необхідний якісний портативний інструмент.

Комплектація: Ніж, коробка, гарантійний талон (або чек).

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Термопластик
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».