Ніж Victorinox Delemont "Junior 03" 2.3913.SKE (Vx23913.SKE)

Матеріал клинка

Ніж Victorinox Delemont "Junior 03" 2.3913.SKE (Vx23913.SKE)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

2 342

Немає в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вашій увазі ексклюзивний і функціональний Victorinox Junior 2.3913.SKE. На відміну від інших моделей, клинок в даній закруглений. Плюс оснащений спеціальним механізмом для фіксації леза у відкритому положенні, що запобігає мимовільному складанню. Додатково швейцарський ніж містить ріжучу пилу по дереву, яка відмінно розпиляти дерево невеликого розміру. Безумовно, що під час кожного відпочинку консервний ніж легко відкриє Вам жерстяну банку, а відкривачка пляшку. На пікніку чудово виручить штопор, адже витягне будь-яку пробку з пляшки. У кожному ремонті на допомогу прийдуть шило і викрутки, які легко закручують і відкручують кріпильні вироби. А ось такі предмети гігієни, як ножиці і пилка для нігтів – це чудові щоденні помічники для кожного. Плюс, унікальна ергономіка рукояті не дозволяє руці втомлюватися.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Загальна довжина, мм
  • 85
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».